Reply To: 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1) Reply To: 31.03.2006 FC Vaslui – Sportul Studentesc 0-3 (0-1)

#74013
07Ex
Keymaster

“Studenţi” de neoprit

Chiar dacă s-a îndepărtat de ritmul nebun din partida cu Jiul, trupa din Regie a obţinut o victorie la pas.

Pe cât de tare au început meciul vasluienii, pe atât de repede s-au stins şi nu au reuşit să creeze pericol la poarta adversă.
Dacă şutul sănătos prins de Vali Badea în minutul 3 promitea o dispută cel puţin interesantă, după primele 20 de minute, care s-au încheiat cu un nou şut pe direcţia lui Stăncioiu expediat de Adrian Mihalcea, lucrurile au intrat pe un făgaş recunoscut ca normal de cei 7.000 de spectatori vasluieni. Singura zvâcnire a galben-verzilor s-a produs pe finalul primei jumătăţi, aceiaşi Mihalcea şi Badea mai trecându-şi în cont câte o ocazie. Sportul şi-a văzut însă de treabă şi a fost suficient ca Viorel Ferfelea să fie lăsat liber la 20 de metri de poartă pentru a-l învinge pe Huţan cu un şut trimis cu o precizie chirurgicală.
Chiar dacă după pauză, echipa lui Mircea Rednic a intrat ceva mai montată în teren, iar “studenţii” au părut că nu mai vor să joace fotbal şi se mulţumesc să se apere, golurile au venit de aceeaşi parte, să treacă Ionuţ Mazilu nedorind să lase un meci fără să marcheze spectaculos, şi oferindu-i lui Curelea plăcerea de a executa ultima lovitură, care a făcut tribunele moldovene să-i aplaude la final şi să le strige “Campionii!”. Astfel, jocul liniştit şi sigur al băieţilor lui Gigi Mulţescu a fost suficient pentru a îngenunchea o echipă care nu arată deocamdată că are forţa să părăsească ultima poziţie a clasamentului. (Adi ENĂŞOAIE)

” Acesta este cel mai prost meci al Vasluiului de până acum.” Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui