Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0) › Reply To: 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)
Superb meci, de mult nu cred ca am mai fost pe stadion sa strig din totzi plamanii “SPORTUL, SPORTUL” si restul partiturilor. Baietii au meritat aceasta victorie si ar fi fost pacat sa nu se intample asa. Tibi Balan m-a facut din nou mandru ca-i port tricoul si a mai facut 2-3 faze bine lucrate in afara de penalty-ul inscris. Nae e pe calea cea buna, chiar am si vorbit dupa meci cu el, l-am intrebat de sanatate, de nas, alea-alea (da, Dragos, vezi bine ce-am scris… se apropie momentul reabilitarii lui in ochii mei). Acum chiar m-am prins care-i stilul lui Nae – cand are mingea la picior, stie ce sa faca cu ea, nu o pierde prea usor, insa cand trebuie sa o recupereze, parca are o lene in el…
Pe de alta parte, sper ca accidentarile lui Curelea si Stancioiu sa nu fie grave. Si uite asa a trecut un meci de care-mi era frica ca iar se termina egal. Urmeaza altul si mai dificil. Daca vorbim se statistici: cand am castigat noi ultima data in Cotroceni ???