Reply To: 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0) Reply To: 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)

Dragos Chiva
Member

Este prima data cand il vad la lucru pe Cistean si mi-a placut si mie foarte mult.Se potriveste de minune cu jocul echipei si cred ca va reusi sa suplineasca cu succes absenta lui Maxim.Cel mai mult mi-a placut la el ca are un plasament bun si ii place jocul in viteza.De fapt asta ne dorim cel mai mult de la fundasii nostri nu-i asa?Felicitari antrenorilor care l-au descoperit cat si lui Gigi Multescu fiindca a avut increderea sa il introduca in teren intr-un moment in care tabela era alba si oaspetii aratau incisivitate in joc.
Inafara golului, am contabilizat sase ocazii mari de gol pentru studenti si personal consider ca victoria de astazi nu poate fi pusa la indoiala nici de cel mai sceptic analist sportiv.
Aveti dreptate cand spuneti despre stapanirea de sine pe care a avut-o Tibi la executarea penalty-ului.Eu nu am suferit prea mult pentru ca faptul ca mingea se scurgea incet spre poarta, fiindca m-am uitat la miscarea portarului si am vazut ca nu se intalneste cu mingea.
Inainte de faza penaltiului, discutam cu un prieten despre faptul ca Mazilu, Curelea si Varga nu reuseau sa gaseasca cheia spre poarta lui Guso si ma intrebam ce mutare va mai face Multescu pentru a inteti ofensiva, in conditiile in care jucatorii cu potential ofensiv ridicat erau deja in teren, insa am uitat de Nae.Inspirata mutare a facut Multescu!