Reply To: 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0) Reply To: 05.04.2006 Sportul Studentesc – FC Arges Pitesti 1-0 (0-0)

#74053
sorin
Member

A ruginit lacatul
Sportul a invins pina la urma pe FC Arges. A fost 1-0 la final, iar pitestenii au plecat cu fruntea sus din Regie. Asta pentru ca scorul corect trebuia sa fie undeva pe la 5-0 sau 6-0, studentii ratind ocazii nenumarate, mai ales ca apararea lui Cirtu a dat semne mari de slabiciune. Balan a marcat din penalty, dupa ce tot el fusese campionul ratarilor.
Sportul e o echipa frumoasa. Pitestiul, nu. Teorii acceptate deja ca axiome in peisajul rom La meci a asistat si selectionerul Victor Piturca. Acesta a vizionat partida alaturi de patronul gruparii din Regie, Vasile Siman. “A fost un meci bun. Sportului i-a fost destul de greu cu Argesul, dar a facut un meci frumos. Cirtu joaca asa de defensiv, pentru ca n-are alti jucatori”, a spus, la final, Piti, care i-a urmarit in mod special pe Mazilu si peTibi Balan.

GIGI MULTESCU (antrenor Sportul):” E un rezultat bun, mai ales ca stiam de jocul defensiv al Argesului. Echipa joaca bine, sint foarte multumit, pentru ca avem patru victorii in retur. Obiectivul nostru nu e calificarea in Cupa UEFA, dar nu ne vom da la o parte daca va fi cazul”

IONUT MAZILU:” Victoria noastra este pe deplin meritata, tinind cont de numarul ocaziilor pe care le-am avut”

Cirtu cel nelinistit
Conform obiceiului, Sorin Cirtu n-a avut nici ieri prea multa stare. Pentru ca iesea mereu din spatiul tehnic pentru a-si certa jucatorii, el a atras nemultumirea arbitrului de rezerva, Cristina Ionescu. Ea venea tot timpul la antrenor, incercind sa-l calmeze. Discutiile repetate dintre cei doi au atras si atentia tribunei. “Cirtule, esti mare bagabont, faci ce faci si tragi mereu linga Cristina. Ai grija fato, ca e cioara cu ochi albastri”, a strigat unul dintre spectatori.

Daouda a lovit un copil
La finalul partidei din Regie s-a petrecut un eveniment deosebit. Dupa ce a iesit de la vestiare, Mariko Daouda a fost sicanat de un copil in drumul spre autocar. Pustiul l-a si lovit usor cu ghiozdanul pe fundasul central al Argesului. Iritat, ivorianul s-a comportat precum un huligan. L-a alergat pe copil si l-a lovit cu geanta, aruncindu-l la o distanta de doi metri. Acesta s-a prabusit in stare de soc si s-a ridicat dupa mai mult timp.
Autor: Marius Chitu