Reply To: 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0) Reply To: 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)

stefan
Member

Meci greu cu Nationalul, nu doar din cauza arbitrului. Uitati cum vad eu lucrurile:
vin doua meciuri grele, dar nu imposibile – National si Poli Timisoara. Daca luam un punct in Cotroceni, vorba aia, sa fie primit, nu cred ca se supara nimeni de pe forumul asta. Dar vine meciul cu poli de acasa si ala trebuie castigat, pentru ca daca facem egal sau Doamne fereste il pierdem, degeaba ajungem la +6 dupa National daca scadem cu mai mult apoi. Deci parerea mea este ca meciul cu Poli trebuie castigat, pentru a avea cel putin +5 la adevar. Si cu asta am rezolvat jumatatea clasamentului, care mereu a fost cu surprize pentru noi si daca o facem cu +5 la adevar, este cum nu se poate mai bine.
Ce urmeaza sunt 5 jocuri abordabile si 3 foarte grele (dar doua in deplasare). Apoi depinde ce vrem: vrem sa incercam UEFA, trebuie jucat serios cu Steaua, Rapid si Dinamo. De acolo ne ies puncte la adevar. Vrem locul 4 sau 5, atunci lasam jocurile astea grele, ne concentram pe Pandurii et co. si mai vedem la anul.
Stiu ca merg prea departe, dar parerea mea asta este – cu Nationalul, ce o fi, sa fie. Timisoara trebuie insa batuta, este meciul-cheie.