Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0) › Reply To: 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)
Nu stiu daca ati observat dar echipa a inceput meciul foarte timorata.Jucatorii aveau ezitari in a intra in posesia/de a pastra mingea.Primele douazeci de minute au fost o invitatie nemaipomenita pentru gazde de a veni peste noi.Nu stiu ce de unde a provenit aceasta frica, este prima oara cand o vad la jucatorii nostri.Chiar cand au avut confruntari cu granzii campionatului aceasta teama nu s-a manifestat atat de evident.De indata ce jocul combinativ a inceput sa functioneze, gazdele au devenit practic absente din joc si ocaziile au inceput sa curga.
Pressingul practicat in jumatatea adversa nu le-a convenit gazdelor si am castigat multe baloane jucand astfel, dar tabela arata deja 1-0 cand au inceput ai nostri sa aplice aceasta tactica.
Nationalul nu m-au impresionat absolut deloc.Victoria lor nu coincide cu modul in care s-au desfasurat ostilitatile.O echipa masiva dar lenta,iar faza de atac era compusa cu predilectie din baloane aruncate pe sus.
Nu cred ca avem ce sa ii reprosam lui Tudor, mi s-a parut absolut impartial si cele 15 procente in care se spune ca arbitrul favorizeaza echipa gazda, lui i-au lipsit astazi.
Cistean a avut din nou o prestatie remarcabila.