Reply To: 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0) Reply To: 08.04.2006 FC National – Sportul Studentesc 2-1 (1-0)

#74075
cameliu
Member

http://www.totalsport.ro

FC NATIONAL-SPORTUL 2-1/ SPECTACULOSI, DAR NECOPTI!
Data : Sambata, 08 Aprilie 2006 | 22:29 (GMT+2)
Categoria : Divizia A

FC National a castigat o partida echilibrata, care se putea termina la fel de bine cu victoria “studentilor”, jucatorii lui Bergodi aratand insa un plus de maturitate fata de acestia din urma.

Perioadele bune de joc ale celor doua echipe s-au succedat pe tot parcursul intalnirii. National a inceput mai bine disputa si a exercitat o presiune constanta asupra apararii Sportului, reusind sa deschida scorul relativ repede. Bundea (16) a driblat tot ce a gasit in fata si a tras plasat, cu piciorul stang, de la marginea careului. Mazilu si ai sai nu s-au pierdut cu firea si au inceput contraofensiva. Jocul a curs frumos spre buturile lui Stanev si numai indecizia lui Varga, Nae si Mazilu a facut ca tabela sa nu se schimbe pana la pauza.
Fotbalistii lui Multescu au pornit la fel de lansat si in repriza a doua, dar nu au avut situatii clare de poarta. “Bancarii” au pus totusi usor, usor stapanire pe mijlocul terenului si au mai temperat elanul tineresc al celor din “Regie”. Cu toate acestea, Sportul s-a descurcat mai bine pe contraatac si a punctat in minutul 60. Stancu a patruns pe partea dreapta catre poarta adversa, a centrat in careu si Lazar a egalat. Golul le-a dat aripi “studentilor”, care au atacat in valuri, sperand la trei puncte care sa-i mentina pe treapta a treia a podiumului. Arma contraatacului a functionat insa si de partea cealalta si Griffiths a indesat punctele in traista gazdelor cu un gol venit in minutul 77. Australianul a fost lansat in adancime de Zeno Bundea, a preluat si a trimis balonul pe langa Stancioiu, izbindu-se violent de acesta. Faza a ramas in cele din urma fara urmari pentru cei doi. Oaspetii au replicat iar, gasind drumul spre poarta lui Stanev in minutul 88. Bulgarul a fost totusi ocrotit de soarta, Oae trimitand cu latul peste poarta. Primul derby bucurestean al etapei s-a incheiat cu victoria experientei in fata exuberantei.

Marcatori: Bundea (’15), Griffiths (’77) / Lazar (’61)
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti) 7
Asistenti: Eduard Ungureanu 7, Bogdan Velicu 7 (ambii din Bucuresti)

1-0 / Bundea a sutat plasat de la marginea careului, dupa ce a driblat mai multi jucatori ai Sportului
1-1 / Lazar a inscris in urma unui sut din centrul careului dupa o centrare a lui Stancu, de pe partea dreapta
2-1 / Griffiths a patruns in careu, dupa ce a primit o pasa in adancime de la Bundea, si l-a invins usor pe Stancioiu. Australianul s-a ciocnit violent cu goalkeeper-ul “studentilor” la faza respectiva

Cartonase galbene -, Cartonase rosii –

CHEIA MECIULUI: Lipsa de experienta a oaspetilor i-a facut pe acestia sa trateze prea usor anumite momente ale jocului
ONE-MAN-SHOW: – BUNDEA – Jucatorul gazdelor a inscris primul gol al echipei sale si a dat pasa la al doilea, fiind prezent in mai toate actiunile periculoase ale Nationalului
GAFA MECIULUI: Portarul Sportului, Stancioiu, nu s-a plasat bine la faza primului gol al lui FC National
ARBITRAJ: Bun. Jocul nu le-a pus probleme deosebite celor trei arbitri.

GIGI MULTESCU : “A FOST DOAR O GARA IN DRUMUL NOSTRU”

Dupa infrangerea cu 2-1 din Cotroceni, Gigi Multescu a declarat ca trupa sa a prins o zi nefasta.

“Am jucat mai slab. Speram sa continuam in aceeasi nota. Infrangerea a fost doar o gara in drumul nostru spre performanta. Nu am ce sa le reprosez arbitrilor. Au fost mici erori la auturi, faulturi la mijlocul terenului. Am fost nervos si datorita jocului echipei mele”, a comentat scurt Gigi Multescu. El s-a sicanat in cateva momente ale partidei cu centralul Alexandru Tudor. L-a certat in cateva randuri si pe Tibi Balan, de la care probabil astepta mai mult. La golul de 1-1 a adresat cateva vorbe in directia bancii lui Bergodi.

Pompiliu-Nicolae Constantin