Reply To: 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0) Reply To: 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)

Radu Dobrin
Member

prosport

Victoria Sportului a fost meritată

Antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat că Sportul Studenţesc a meritat victoria în meciul cu Poli Timişoara, câştigat, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în cadrul etapei a XXII-a a Diviziei A.

“Este o victorie meritată, pentru că am controlat meciul în cea mai mare parte. Nu i-am săpat groapa lui Hagi, ci Poli o sapă. Hagi are un drum lung de parcurs, este la început şi va avea un drum presărat şi cu flori, şi cu spini, şi cu nereuşite”, a spus Mulţescu.

Întrebat dacă este bucuros că a învins Poli Timişoara sau pe Gheorghe Hagi, tehnicianul formaţiei bucureştene a răspuns: “Hagi este fratele meu mai mic, noi suntem prieteni foarte buni şi fiecare şi-a jucat şansa”.

Gheorghe Mulţescu a criticat, de asemenea, atitudinea fundaşului echipei Poli, Gabriel Cânu, spunând: “Cânu a făcut un lucru urât. Aveam un jucător accidentat, am dat mingea afară, el a repus-o imediat şi aşa am un jucător suspendat şi am primit un gol”.