Reply To: 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0) Reply To: 11.04.2006 Sportul Studentesc – Poli AEK Timisoara 3-1 (0-0)

stefan
Member

bine v-am gasit sunt nou pe aici, dar asta pentru ca abia acum v-am descoperit.
parcursul din retur este excelent.. de un singur lucru imi e frica: sa nu se mai joace unele meciuri pe teren! nu dau nume, dar banuiesc ca stiti si voi echipele suspecte. in conditii normale, daca totul se joaca pe teren, nu vad cum nu am iesi macar pe locul 2.
steaua e o echipa obosita, cu un lot decimat, care se chinuie in campionat, dinamo e proaspata, dar nu joaca nimic spre marea mea satisfactie, timisoara nu comentez. avem jocul cel mai bun, si eu zic ca in mod normal dinamo si steaua nu vor castiga meciurile directe. daca sportul nu pierde in aceste doua intalniri, si eu zic ca este foarte posibil si foarte probabil chiar, avem sanse. Speram in continuare.
O zi buna.

Bun venit qmadd. de acord cu tine, chiar daca esti cam ambitios pentru aceasta etapa. E drept, urmeaza jocurile cu Dinamo si Rapid, in deplasare, care sunt si cele mai grele, dar abordabile. Steaua cred ca va lua campionatul, sa zicem ca e alta problema. Pana la turul acestui campionat, aveam un complex fata de echipele din Bucuresti. Pe ici pe colo mai iesea cate un punct. Acum priviti linia de clasament si cred ca baietii trebuie sa abordeze aceste meciuri cu alt psihic decat in alti ani. Au si un bun psiholog la echipa, din cate am citit. Oricum, locul 2 e cam greu, dar 3 este pe deplin realizabil, inaintea Rapidului, Poli si National.