Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1) › Reply To: 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)
Actualizat: Sambata, 15 Aprilie 2006, 19:10:11
Multescu: ”La pauza trebuia sa fie 2-0 pentru noi”, Grigoras: ”Am pierdut nemeritat”
Antrenorul Sportului Studentesc, Gigi Multescu a declarat dupa meciul castigat de echipa sa, scor 3-2, in fata Otelului, ca se astepta la un astfel de rezultat. De partea cealalta, Grigoras crede ca echipa lui a pierdut nemeritat.
“Ne asteptam la acest rezultat. Pentru asta am si venit. La pauza trebuia sa fie 2-0 pentru noi. Dupa pauza am inceput foarte prost, niste greseli in aparare ne-a adus la 2-1 pentru ei. Finalul a fost al nostru din nou, am resuit sa fim mai lucizi. Ne gandim sa castigam fiecare meci”, a declarat antrenorul Sportului, Gigi Multescu.
“Din pacate nu am reusit sa ne mentinem avantajul pe care ni l-am creat. Am pierdut nemeritat. Diferenta a facut-o Mazilu. Am primit un gol atat de usor, golul doi. Au cazut baietii psihic. Oboseala mare. Imi pare rau pentru ca jocul nu a fost rau. Pana la final este un drum lung si greu”, a spus Petre Grigoras, antrenorul Otelului.
Onlinesport