Reply To: 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1) Reply To: 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)

#74163
Radu Dobrin
Member

Sportul, la doua puncte in spatele Stelei!

Revelatia returului, a trecut pe malul Dunarii de o alta echipa renascuta dupa pauza de iarna. Trupa din ‘Regie’ a gasit in Otelul o nuca greu de spart, dar a biruit-o in final.

Petre Grigoras, antrenorul Otelului, a ajuns la Galati odata cu Mos Craciun. Tehnicianul le-a facut cadou sansa reabilitarii unor jucatori refuzati de alte cluburi: Semeghin, Costin, Brujan, Baltoi. ‘Alchimistul’ Grigoras a gasit reteta transformarii unor fotbalisti blazati in jucatori capabili sa umileasca Dinamo in ‘Groapa’.

Filmul meciului a fost palpitant. In minutul 35, la un atac al Sportului, pe partea dreapta, Dacian Varga a sutat la coltul lung, cu efect. Portarul gazdelor a respins gresit spre Nae, omul potrivit la locul potrivit. Replica galatenilor a venit la un sfert de ora de la inceperea reprizei secunde.

Paraschiv, scapat din marcajul lejer al lui Secareanu, a readus egalitatea. Baltoi (70) a dus Otelul in avantaj, dupa o centrare model a lui Dobre.

Golgheterul campionatului, ‘maurul’ Mazilu, a readus egalitatea (78). Tot ‘Mazi-gol’ a stat si la originea celei de a treia reusite, semnate de Tibi Balan. Dupa partida de la Galati, Ionut Mazilu s-a desprins in clasamentul golgheterilor, ajungand la ‘cota’ 17.