Reply To: 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1) Reply To: 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)

#74168
Radu Dobrin
Member

gsp

Ce echipă!
Marian Căpăţînă (Galaţi)

Formaţia din Regie a făcut spectacol la Galaţi. “Studenţii” au fost conduşi, dar Mazilu şi Bălan au răsturnat scorul în final

“Sportul e o echipă enervant de bună. Nu mi-ar displăcea un egal contra «studenţilor»”, spunea înaintea meciului de ieri preşedintele Oţelului, Marius Stan. Sperietoarea din Regie nu i-a iertat însă pe gălăţeni. Vinovaţi de înfrîngerea echipei lui Grigoraş nu sînt Mazilu şi Tiberiu Bălan, care au punctat în final, cît Daniel Stan şi Bălţoi. Atacanţii Oţelului au trecut în cîteva rînduri de Secăreanu şi de Raţiu, dar au irosit şanse uriaşe. În situaţii de unu la unu cu Stăncioiu, Stan (14) şi Bălţoi (51) nu au reuşit să îl învingă pe goalkeeperul Sportului.

Inexactităţile la finalizare nu puteau să nu îi coste pe moldoveni. Atacul alb-negrilor, cu Tiberiu Bălan, Marius Nae, Dacian Varga şi Mazilu, a fost decisiv în partida de la Galaţi. Nae a deschis scorul (35), după o acţiune a lui Varga, coroborată cu o greşeală a portarului gălăţenilor, Vîtcă. Într-un moment în care forţau egalarea cu toate liniile, gălăţenii au înscris prin Paraschiv (60), pentru ca după zece minute Bălţoi să reia în poartă o centrare a lui Dobre. Nevoit să atace din nou, Sportul a reuşit un ultim sfert de oră de excepţie. Mazilu (78) şi Bălan (83), primul dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, au marcat pentru încă trei puncte în contul alb-negrilor, care ţin cu dinţii de podium. făcut spectacol la Galaţi.

Tofan a vîndut bilete
Directorul adjunct al Oţelului, Cătălin Tofan, a fost ieri şi om de ordine. Tofan a avut două ecusoane, cîte unul pentru fiecare sarcină pe care a îndeplinit-o, şi a vîndut bilete la intrarea de la tribuna 0 a stadionului Oţelul. “Cu Steaua s-au dat o grămadă de invitaţii în acest sector şi jumătate dintre spectatorii de la «0» s-au bucurat la golurile Stelei. Am vrut să evităm o nouă astfel de situaţie şi să nu mai intre nimeni fără să plătească bilet”, a explicat fostul fotbalist gălăţean.

“Avem curaj! Astăzi s-a văzut că jucătorii tineri ai Sportului luptă pînă la capăt. Sînt sigur că fotbalişti ca Mazilu sau Tiberiu Bălan vor pleca în vară”
Gheorghe Mulţescu, antrenor Sportul