Home › Forums › Archive › Sezon 2005-2006 Season – Divizia A › 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1) › Reply To: 15.04.2006 Otelul Galati – Sportul Studentesc 2-3 (0-1)
Studenti eminenti
Sportul a invins si la Galati si s-a alaturat lui Dinamo si Steaua pe podiumul Diviziei A
A ORTANSA CAZACU
Sportul lui Gigi Multescu face spectacol in Divizia A, ultima victima a „gastii nebune“ fiind formatia de la Dunare, pe care gruparea din Regie a invins-o cu 3-2, dupa ce a fost condusa pana in minutul 70. „De ce ne-a fost frica nu am scapat, am pierdut un joc pe care in final l-am avut in mana, dar greselile facute in aparare ne-au costat“, a spus, la final, Petre Grigoras. Temerile antrenorului „otelarilor“ au fost intemeiate pentru ca Mazilu si Tibi Balan i-au facut pe elevii sai sa planga de necaz, dupa ce primul a egalat, iar capitanul „studentilor“ si-a adus echipa in avantaj in decurs de cinci minute. Desi Otelul a dominat inceputul primei reprize, cei care au deschis scorul au fost elevii lui Multescu, prin Nae, care a inscris cu un sut din coltul careului de sase metri. Intr-un moment in care fortau egalarea cu toate liniile, galatenii au inscris prin Paraschiv, in minutul 60, ca dupa 10 minute Baltoi sa reia in poarta o centrare perfecta a lui Dobre. Incapabili sa se impace cu esecul, jucatorii Sportului au reusit un ultim sfert de ora de vis, in care au urcat din nou pe ultima treapta a podiumului Diviziei A, pe care nu par dispusi sa o paraseasca.
„Dupa meci, multi dintre jucatorii mei plangeau in vestiar, pentru ca ne-am dorit foarte mult aceasta victorie, care ne-ar fi indepartat de zona retrogradarii
Petre Grigoras