Reply To: 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0) Reply To: 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)

#74197
cameliu
Member

Tibi Bălan: „Noi vrem să batem tot”

Prezent la meciul din Regie, antrenorul secund al Politehnicii Timişoara, Gabi Balint, a comentat prestaţia Sportului: “Se pot bate la titlu! Sportul a demonstrat că joacă spectaculos şi eficient. Cele trei mari echipe trebuie săse teamă de ei pentru că sînt acolo sus”.

În timpul meciului, suporterii Sportului au scandat “Liga campionilor!” Mijlocaşul studenţilor, Tibi Bălan, a comentat şansele formaţiei din Regie de a juca în această competiţie: “Noi nu ne gîndim la Liga Campionilor. Fiecare meci îl pregătim bine. Normal că visăm, noi vrem să batem tot. Jucăm toate meciurile la victorie.”

Antrenorul Pandurilor nu vede Sportul în lupta pentru titlu. “Steaua, Rapid şi Dinamo au loturi mai valoroase şi nu cred că în acest an se pot bate la titlu”, a comentat Ungureanu.

În Regie au fost prezenţi printre spectatori Gabi Balint, Gigel Bucur şi impresarul Victor Becali.
Gigi Mulţescu: „Noi jucăm la victorie fiecare partidă”

Antrenorul Sportului, Gigi Mulţescu, era foarte mulţumit de rezultat la finalul partidei cu Pandurii (4-0). “Mi-a fost un pic frică de acest meci. Rezultatul final putea să fie 8-3 pentru noi. La 4-0 am jucat şi pentru spectatori. Noi jucăm la victorie fiecare partidă. Urmează o perioadă foarte grea pentru noi, acum începe lupta pentru primele trei locuri!”. Întrebat dacă se gîndeşte la titlu, Gigi Mulţescu a răspuns: “Orice om îşi doreşte să fie sus”.

Nae Ungureanu: „Este o înfrîngere grea”

Tehnicianul Padurilor, Nae Ungureanu, a declarat la finalul partidei din Regie: “Este o înfrîngere grea. A fost un meci frumos pe care l-am pierdut. S-a ajuns la acest scor şi din cauza greşelilor noastre personale. Poate altul era rezultatul dacă noi înscriam din ocazia din minutul patru, dar aşa am căzut şi ei au intrat cu un rezultat bun la pauză”.

Ungureanu a comentat şi lupta pentru salvarea de la retrogradare: “Sînt mai multe echipe care se bat acolo jos. Avem şansa noastră. Mai sînt etape de jucat”.

Antrenorul Pandurilor a comentat şi ratarea atacantului Adrian Popescu, acesta trăgînd peste poartă din 2 metri: “Am ratat cîteva ocazii, dar cea a lui Popescu este de «Guiness Book»”.