Reply To: 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0) Reply To: 22.04.2006 Sportul Studentesc – Pandurii Tg. Jiu 4-0 (3-0)

#74198
stefan
Member

DIN GAZETA SPORTURILOR (WEBSITE)

“Ascensiunea incredibilă a Sportului Studenţesc, care se află la numai două puncte în spatele granzilor Steaua, Dinamo şi Rapid, nu îi sperie pe Gigi Becali şi Mirel Rădoi. Patronul şi căpitanul Stelei sunt contrazişi însă de antrenorul Cosmin Olăroiu, care crede că surpriza returului poate avea un cuvânt de spus chiar în lupta pentru titlu.
Revelaţia sezonului în Divizia A, Sportul Studenţesc, nu are forţa de a se lupta pentru titlu, crede patronul Stelei, Gigi Becali. „Ce Sportul la titlu? Mănâncă bătaie de la toate cele trei echipe mari, le tremură picioarele cu echipele mari”, declară finanţatorul stelist. „Sportul nu poate lupta la titlu, se poate gândi doar la o clasare pe podium”, spune şi Mirel Rădoi.

Liderului returului este luat în serios însă de antrenorul roş-albaştrilor. „Sportul este o echipă bună, joacă din entuziasm şi nu are nimic de pierdut” spune Olăroiu, completat de Goian: „Sportul joacă de mult împreună, pot pune probleme multora”.

Sportul mai are de jucat cu toţi granzii Diviziei A, partida cu Steaua fiind programată în etapa a 28-a, în Regie, anunţă Realitatea TV.”

CAND VA VENI VREMEA CAND CIOBANUL ASTA SA-SI FRANGA GATUL? PREA LA STIE EL PE TOATE CU FATA AIA A LUI DE NEAM PROST!