Reply To: Transmisii meciuri online

ashone
Member

@Radu Dobrin wrote:

daca nu aveti posibilitatea sa va puneti satelit, solutii rezonabile pot fi:

1. cineva in romania cu internet > 256 “in sus”, tv tunner + skype.
2. cineva de oriunde care are satelit, tv tunner digital (DVB-S), cartela (de ex de la max tv, pentru meciurile nationalei, uefa, etc…) + skype (si internet, bineinteles)

(zic skype pentru ca are cea mai buna calitate video din toate programele gratuite, din cite am gasit eu)

eu am tv tunner,am net de 512,am skype mai departe m-ai bagat in ceata,apoi problema nr 1 e ca ts se receptioneaza numai cu mufe euroscart sau svideo alea in trei culori,iar asa ceva nu intra in placa tunerului ca plasa asta mi-am luat-o eu: am crezut ca decodoru intra in tuner si aveam decodor si a trebuit sa mai cumpar un televizor ca sa vad linistit meciurile nu stresat de nevasta! deci solicit explicatii ca sa pot sa dau meciuri sa le vada lumea daca nu vino la mine acasa sa vezi ce si cum! sa nu lasam suporterii fara echipa! eu stiam ca pe skype se vorbeste ca la telefon nu se vad si imagini…astept indicatiile de folosire.sau radule ne vedem in regie cu trubadurii si imi spui in viu grai.sa vada si baietii fotbal de calitate!