Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74802
ovidiu
Member

Astia de la totalsport sunt un pic (mai mult) tampitei. Cum Dumnezeu pot scrie asa ceva?

Articol
“SIMAN VREA SA FACA RETETA LA MECIUL CU STEAUA
Data : Vineri, 19 Mai 2006 | 19:03 (GMT+2)
Categoria : Divizia A

Desi in restul sezonului intrarea pe stadionul din Regie este libera, pentru meciul cu Steaua oficialii Sportului Studentesc au fixat preturi piperate la bilete, cel mai ieftin tichet costand 200.000 de lei.

Vasile Siman mizeaza pe numarul mare de suporteri stelisti pentru a scoate bani, dar loveste in propriii fani.

Siman, patronul Sportului Studentesc, este cunoscut in lumea fotbalului pentru grija pe care o are fata de banii sai in detrimentul jucatorilor. Nu putine au fost stirile cu studentii care mancau zacusca, in timp ce patronul lor venea la stadion in luxosul sau Mercedes si ii anunta ca isi vor lua banii ceva mai tarziu. Siman nu da decat prima de obiectiv, iar jucatorii trag din greu pentru a fi remarcati si pentru a pleca cat mai repede la alt club, acolo unde ar putea fi tratati omeneste. Aceasta ambitie a facut ca Sportul sa fie pe locul al doilea, cu trei etape inaintea finalului campionatului, si sa aiba meci decisiv pentru titlu cu Steaua. Lui Siman i-au sclipit ochii, gandindu-se la cati bani ar putea sa stranga de pe urma fanilor stelisti, care vor veni in numar mare in Regie. Daca este sa ne luam dupa pretul biletelor, Sportul Studentesc se crede deja in sferturile de finala ale Cupei UEFA, pentru ca un tichet la peluza costa 200.000 de lei, adica atat cat a fost la Steaua Rapid. Exista, insa, si un efect negativ pentru studenti. O parte dintre putinii fani ai alb-negrilor nu mai poate intra pe stadion, acuzandu-l pe Vasile Siman ca este pus pe capatuiala. Acestia spun ca nu vor sa ii bage bani in buzunar patronului din Regie, pentru ca sunt siguri ca aceste sume nu vor ajunge la echipa.”

VIVA SPORTUL STUDENTESC