Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74821
Giani
Member

@SteauaFC wrote:

Vezi istetule ca zicea cineva p’aici care-i raportul la bilete vandute…..parca erau 10 bilete Steaua si UN bilet Sportul 😆

Raportul era 10/3, dar te iert, in galeria ta cititul este facultativ. Vorbitul civilizat este o iluzie iar scrisul o blasfemie.

@SteauaFC wrote:

@crys41 wrote:

Evident :D.
Cred ca va fi o atmosfera super duminica, de-abia astept.

Subscriu, galeria Stelei va face o atmosfera fantastica….vedeti sa nu uitati acasa aparatele foto 😆

Jignesti camerele foto. Si atmosfera va fi tipica, cu maxim de propuneri de sex oral pentru dinamovisti si rapidisti. De cliseele astea m-am plictisit, numai fotbalul e lipsa, in rest hormonii vostri sunt la loc de cinste. Vi-i lichideaza scurt Mazilu cu un hattrick in primele 20 de minute si apoi mai discutam.

Si vezi ca noi nu am intrat peste voi ca sa va luam peste picior, desi am putea sa o facem. Daca ai chef de glume proaste, esti invitat, dar risti sa te trezesti in inferioritate; in afara de fitze si texte ieftine nu ai prezentat nimic important pe aici. Inca esti belicos, de ce nu ai fost asa dupa meciul cu Rosenborg? Sau atunci te numarai printre cei care vroiau sa muste din coliva lui Radoi?

Moment interesant: dupa gesturile huliganice de la Bistrita, Godzilla (Iacob) a fost suspendat doua etape. Conform regulamentului, suspendarea se aplica in meciurile curente, nicidecum in restante, in acest caz FRF a aplicat suspendarea pentru meciul curent contra CFR Cluj si restanta cu FCM Bacau (meci despre care se stia dinainte ca va fi castigat fara stres), astfel incat ciomagarul va avea maine drept de joc. Decizia mi se pare cel putin suspecta si complet neregulamentara. Mai exact, un mare abuz. Asta este, luptam contra unui intreg grup de interese, imi doresc sa avem castig de cauza.