Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74846
cameliu
Member

Lazăr: “În afară de Steaua, Rapid şi Dinamo, toţi suntem blestemaţi”

Mijlocaşul Costin Lazăr de la Sportul Studenţesc a declarat, după înfrângerea din meciul cu Steaua, care a scos echipa sa din lupta pentru titlu, că toate formaţiile din Divizia A sunt blestemate, în afară de Steaua, Rapid şi Dinamo.

“Cred că Steaua este campioană deja, nu prea mai are cine să-i încurce. Steaua a meritat victoria. Cred că alta era soarta dacă rămânea Mazilu în teren, îmi pare rău că s-a accidentat. Nu am arătat prea multe. A fost dubios penaltiul ăla, nu prea a fost. Am avut o şansă la 90 de ani să facem istorie pentru Sportul Studenţesc, să câştigăm şi noi un titlu, să ne mândrim, dar se pare că suntem blestemaţi toţi ceilalţi din Divizia A, în afară de Steaua, Rapid şi Dinamo”, a spus Lazăr.

Jucătorul din Regie a menţionat că Sportul este destul de matură, dar îi lipsesc suporterii. “Nu ne dăm bătuţi, capul sus şi vedem ce-o ieşi”, a comentat Costin Lazăr.
Atacantul Viorel Ferfelea a declarat că îi pare nespus de rău pentru scorul final. “Mare păcat. A fost ca o finală, dar am pierdut-o. A fost un vis frumos, iar acum s-a încheiat. Oricum, noi luptăm până la capăt, mai sunt două etape şi orice se poate întâmpla. Aşa cum a câştigat cu noi, Steaua poate să şi piardă în etapele următoare. Deranja dacă noi câştigam titlul”, a comentat Ferfelea.

Atacantul Ionuţ Mazilu a afirmat că nu a fost penalti la faza din care Steaua a înscris golul victoriei. “Asta-i viaţa, mai sunt şi momente grele. Nu cred că era prea mult să câştigăm noi titlul. A fost o zi cu ghinion, de la accidentarea mea până la rezultatul final. Nu pot acuza arbitrajul. Suntem căzuţi, dar ne revenim, o luăm de la capăt”, a spus jucătorul Sportului.

Portarul Eduard Stăncioiu a menţionat că Steaua s-a făcut singură campioană, deoarece a fost mai bună. “Nu am putut decât să pierdem, deşi ne-am dorit vitoria. Poate nu am arătat în acest meci atât de multe. Nu a fost nici un fel de presiune, ne-am făcut-o singuri, că noi jucăm. Nu a fost penalti, Nicoliţă a sărit, a căzut pe mine, iar Salomir a fluierat”, a adăugat Stăncioiu.

Patronul grupării Sportul, Vasile Şiman, a plecat furios, spunând doar că este supărat, dar nu pe meci.

După terminarea partidei, mulţi dintre jucătorii echipei Sportul au părăsit terenul în lacrimi.