Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74881
roland
Member

Salut poporul ce combate cu Spotu!!
Pornesc dela ideea ca povestea cu accidentarile lui Mazilu si Curelea sunt adevarate… si e trist sa ramai fara varfuri intr-un meci asa important!
Salut declaratia extrem de mahnitului Lazar, ca ne-am intalnit cu o ocazie ce nu trebuia ratata… nu stiu daca peste 20 de ani dar, acum se putea cu inca niste sansa pe care am avut-o campionatul asta…sa invingem.
Stancioiu asta e, portar mediu cu jocuri foarte bune dar si cu pacatul lui de a iesi asa de criminal incat si eu dadeam penalty…
Varga e deja prea vedeta si daca era asa, el, trebuia sa fie vedeta meciului si nu banel care per ansamblu ne-a scos punctele din mana
Felicitari majore Ratiu, Secareanu, Stancu care au dus greul campaniei astea
felicitatiuni majore lui TIBERIU BALAN pentru daruire , cap limpede, floricele, e de scris cu litere mari in istoria Sportului .
Imi pare rau ca uneori jucam asa batraneste de parca am fi chiar asa, Lazar cred ca stie la ce ma refer .
Sa credem, sa speram si sa vrem sa fim in UEFA la anu!
De unde semnele de intrebare din presa cu privire si la obiectivul fixat la Sporul? Poate Siman ar trebui sa fie mai clar si de fapt sa isi doreasca, e adevarat si ca e greu sa fi clar in conditiile date (noroc, influente, bani)!
Una peste alta felicitari Sportu si sper sa ca in acest meci cat si cel cu Dinamo din tur sa fi vrut victoria si sa nu se fi putut!
Per ansanblu pacat!
😥