Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74888
ionut.ro
Member

NU A FOST BLAT !
Daca noi cei care sustinem aceasta echipa nu avem incredere in jucatorii nostri atunci ce pretentii sa avem de la presa sau de la adversari ?! Ce-ar fi zis presa (dar ce am fi spus noi??) daca Dinamo-Sportul se termina 4-4 ?)
Asa e, Sportul trebuia sa atace mai mult, dar Steaua a fost foarte bine asezata in teren si are o aparare foarte ferma si foarte buna la jocul aerian – a facut pressing si nu ne-a lasat sa combinam la centrul terenului ca alte echipe pe care le-am intalnit pana acum. Pareera mea e ca Sportul a incercat sa joace ofensiv si cu fundasii participand la constructie – pt ca ei erau de multe ori singurii jucatori liberi – si din cauza asta au aparut spatii in aparare.
Mazilu a fortat sa joace si din cauza asta a ratat turneul din SUA – cum poate fi banuit ca s-a dat accidentat. E o ineptie – cat ar fi fost de important pt el sa joace in SUA sa fie din nou titular in nationala – a riscat toate astea pt Sportul si noi (de fapt rapidistii ) il banuiesc de blat ?!!!
Steaua a fost pur si simplu mai buna – a stiut sa treaca printr-un moment dificil dupa Midllesbrough – a strans randurile, a pus presiune pe arbitrii (Lucescu are dreptate!) – nu si-au mai subestimat adversarii si a jucat aproape de potentialul ei.
Salomir ar fi putut sa ajute Steaua dar n-a fost nevoie. Oricum linistea de a te sti arbitrat de un “prieten” conteaza. Ciudat cum de n-a prelungit meciul decat cu 2 min. dupa pause pt hidratare, 6 schimbari, 3 goluri, trageri de timp ale lui Ghionea…. Probabil n-a vrut sa se complice.
Cred ca a fost penalty la Stancioiu chiar daca portarul a vrut sa joace mingea (nimeni nu vrea sa faulteze in careu) – dar a fost silit sa-l atace pe Nicolita pt ca era singur cu el in careu – putea sa astepte sutul pe linia portii (ce sanse avea???) a atacat pe preluarea lui Nicolita incercand sa degajeze mingea din preluare dar nu i-a iesit – nu spune nimeni ca Stancioiu a mai avut interventii foarte bune pana atunci si chiar a mai iesit din poarta cu succes de mai multe ori pt ca a fost fortat de situatie.
Siman o fi suparat, dar trebuie sa-si puna niste intrebari?
1) De ce nu avem rezerve de valoarea titularilor?
2) De ce nu joaca Rusu? Sau Ciupe? Sau Norbert Varga de ce a plecat?
3) De ce toti jucatorii dupa ce devin consacrati la Sportul isi doresc sa JOACE IN ALTA PARTE?
4) De ce nu avem mai multi suporteri? Chiar asa – de ce nu exista un magazin amarit cu produse ale clubului – tricouri, sepci, pixuri, fanioane, orice (paltoane?!!!). De ce nu exista un imn al echipei ca tot se poarta – (propun Hi-Q – Gasca mea). Cat l-ar costa sa inchirieze el un autocar invechit pt deplasari?
5) De ce monteaza scaune la stadion si vopseste gardurile doar atunci cand nu se mai poate fara sau chiar si mai tarziu (vezi transferul lui Maxim cand am pierdut foarte multi jucatori dupa retrogadare)
6) In ce a investit banii multi pe care i-a luat pana acum din tranferuri – ca nu se simte decat lipsa jucatorilor ?
7) Pe ce loc am fi acum daca facem abstractie de golurile lui T.Balan si Mazilu ? Ce se va intampla cand vor pleca si ei? O drama chiar mai mare decat meciul pierdut cu Steaua. Echipa asta a fost tinuta in acest campionat de cativa jucatori – consacratii Mazilu, T.Balan, Lazar, Stancioiu – singurii care joaca impreuna de nu stiu cati ani, la care s-au adaugat surprizele placute – Ratiu, Varga, Stancu

PS. Daca bateam Steaua – sansele la titlu existau dar era obligatoriu sa nu pierdem in Giulesti – altfel 1.Rapid, 2.Steaua, 3.Sportul – adio UEFA
Asa daca Steaua ia campionatul putem sa mergem in UEFA de pe 3 – dar trebuie sa terminam inaintea lui Dinamo. Fie batem in Giulesti (si pe Gloria), fie pierdem sau egal in Giulesti, batem Gloria dar Dinamo trebuie sa piarda un meci (de asta mi-e cel mai frica)
Poate ca infrangerea cu Steaua nu e cel mai rau lucru care ni s-a intamplat dar trebuie sa ne jucam sansele pina la capat. – si sa speram intr-o victorie in Giulesti !!!!!!!!!!! CEL MAI IMPORTANT E MECIUL CARE URMEAZA!!!!