Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74892
dack
Member

Buna seara.

Nu pot sa imi ascund dezamagirea pentru felul in care am jucat cu Steaua, desi dupa ultimile meciuri era previzibil. Sunt unele lucruri pe care nu le inteleg insa..Pe site-ul Gazetei Sporturilor este postat un filmulet despre Stancioiu in meciul cu Steaua. M-am uitat de foarte multe ori la faza penalty-ului. Va rog sa va uitati si voi. Nu vreau sa dau verdicte, doar va rog sa va uitati cu atentie la interventia lui la Nicolita..Nu are nici o legatura cu mingea..El pleaca glont din poarta, alearga 10 metri si se arunca cu picioarele in Banel.WTF?

Bun. Asta a fost meciul cu Steaua. Desi imi doream foarte mult sa terminam primii, corect ar fi ca cea mai buna echipa sa castige campionatul, pentru a face mai departe ceva in Europa. Daca eram echipa cea mai buna trebuia sa ii batem pe Steaua.

In acest moment mai avem doua meciuri iar eu vad 3 scenarii:
1) scenariul optimist – batem Rapid, batem Bistrita = mergem in UEFA
2) scenariul pesimist – luam 2 batai = abonament la Catv.
3) scenariul probabil – luam bataie de la Rapid, batem pe Bistrita = stam acasa, Dinamo merge in UEFA.

Probabil ca vom termina pe 4, pana la urma. Siman va vinde in vara jucatorii exponentiali iar cativa juniori vor fi promovati, din nou…Si o sa o luam de la cap. Ma indoiesc insa ca ne vom mai intlani foarte curand cu ocazia de anul asta. Iar daca zvonurile cu Giovanni se adeveresc, va fi cea mai trista situatie cu care s-a confruntat acest club, vreodata.

Sunt curios insa cine va veni antrenor. Eu unul mi l-as dori pe Sorin Cartu pentru simplul fapt ca de fiecare data cand a vorbit despre noi a facut-o cu admiratie..

Hai Sportul!