Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74893
Giani
Member

In primul rand as vrera sa incep cu opinia complet aberanta a lui Trevizes, cu care ma intersectam frecvent pe forumul Prosport in urma cu multi ani. Si care si atunci era foarte bune prieten cu Sportul pana la meciurile directe (ce mi-au citit ochii dupa victoria cu Rapid de acum patru ani, din Giulesti, nu va povestesc)… Il inteleg ca i-am inselat asteptarile, ar fi vrut sa ii batem pe Steaua si apoi sa cedam meciul Rapidului, si de pe locul 3 sa ne luam abonament la CATV. Cred ca oricare dintre noi ar fi dorit o victorie, dar nu am avut nici noroc, si tactica a fost complet falimentara.

Cu toata iesirea fortata a lui Mazilu (sper ca in doua saptamani sa isi revina), nu aveam voie sa ne retragem. Nu inteleg ce s-a intamplat de nu am mai atacat, ca in alte meciuri. Si din pacate aceasta tendinta exista de trei etape, or fi obosit jucatorii? o fi uzura psihica sau fizica? nu imi dau seama. Oricum, tactica a fost gresita: Banel si Dica trebuiau blocati, si atat, in rest trebuia sa atacam. Am avut o jumatate de sut pe poarta, si a fost gol (nu autogol; Dica nu a deviat mingea, doar a sters-o cu frizura, iar Carlos visa probabil la berile pe care urma sa le ingurgiteze in club sau la Santa Maria de Fatima).

Cu un portar precum Carlos merita sa sutezi pe poarta si de la 60 de metri, ca este el sau pui un stalp pe mijlocul portii tot cam aia este. Iar atitudinea lui Salomir era de anticipat: aproape orice deposedare a noastra a fost penalizata cu fault.

Acum avem doua sanse de Cupa UEFA: batem Rapidul si Bistrita sau batem numai pe Bistrita si ne rugam sa mai piarda Dinamo minim trei puncte. Sau ne multumim cu locul patru si ne rugam sa nu se inghesuie cumparatorii la preturile cerute de Siman.

Sper sa nu se mai repete istoria (tentativa de titlu la 20 de ani), dar pentru asta este necesara o stabilitate mai mare a lotului.