Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74897
ovidiu
Member

Nu cred sub nici o forma ca a fost blat. Cei din presa ce afirma asa ceva sunt dusi cu pluta.
Dar in schimb un meci slab facut de baieti, da.
jj a avut partial dreptate ca ne cam tremura picioarele cand e vorba de granzi. Nu a fost cazul cu dinamo si sper sa nu fie cu rapid.
Greseli au fost destule. Nici arbitrul nu prea ne-a lasat sa jucam – am vazut de multe ori cum intorcea fazele cand ajungea mingea la ai nostrii, fault in favoarea stelei in urma cu vreo doua faze, lasat legea avantajului, minge recuperata de ai nostrii, intoarcere la faza cu faultul. De faza de penalti nici nu mai vorbesc, Cistean abia intrase in teren iar mingea era in drum spre Nicolita, iar despre cele 2 minute de prelungiri mai bine nu le arata. A nu se intelege ca doar tov. arbitru a fost vinovat. tovaras cu cei de la steaua.
A fost frica si am vazut o crispare la ai nostrii, chiar de la inceput cand jucatorii isi dadeau mana. Si a mai fost si o aparare visatoare, oricum la un moment dat mi-a fost frica de un scor fluviu. Dar pentru asta am sperat la un rezultat mai bun.
Ce a fost, a fost. Nu a fost prea bine. Nu au prea stiut ce sa joace, sau, poate li s-a dat prea multa libertate de catre Multescu, sau …, sau …, sau…. Si steaua a aratat o adevarata clasa. A fost, a trecut, s-a dus.
Oricum a fost un retur superb pentru acesti jucatori, si chiar pentru noi suporterii. Si oricum steaua a cam tremurat o perioada iar rapidul inca nu se simte pe o linie buna avand in vedere meciul cu noi.
Inca nu s-a terminat. Inca speram la C UEFA.

Pentru mine SPORTUL STUDENTESC ramane o mare CAMPIOANA. A FOTBALULUI practicat cu mare placere in acest retur, chiar daca in acest meci l-a practicat cu o mare zgarcenie.

VIVA SPORTUL STUDENTESC