Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74902
ancag
Member

@SteauaFC wrote:

@Spawn09 wrote:

neh nu am pierdut pt ca am jucat cu steaua cu dinamo de ce n-am pierdut?sa nu-mi zici ca nu au fost o echipa buna ca nu te cred.cat despre penalty si multescu a spus ca a fost clar penalty deci eu unu nu pot spune nimic.steaua e o echipa buna pt ca pe vremea lu “tovarasu” a fost echipa lui si toti jucatorii care se afirmau pe la alte echipe erau automat transferati la steaua iar acum steaua e ce e pt ca are un investitor puternic daca si noi am avea un investitor gen “abramovici” fii tu sigur ca am spulbera toate echipele din romania

Sincer, ce varsta ai?
A fost un meci f frumos, Steaua a jucat excelent, voi ati avut problema cu Mazilu….una peste alta Steaua a castigat. Sa zici “de ce cu x echipa am castigat si cu Steaua nu” …..e o mare tampenie.
Steaua e o echipa buna ptr ca era echipa lu’ tovarasu’? Trezirea bre, s-au nascut generatii de la revolutie. Asta-i bancul zilei, incearca si tu sa gandesti putin inainte sa-ti exprimi ideile.

Draga stelistule infocat…aici este forumul site-ului oficial Sportul Studentesc.Noi te rugam sa nu uiti acest lucru!
Iti poti admira echipa si o poti ridica in slavi cat vrei tu…dar abtine-te de la opinii dure pt Sportul.
Intr-adevar ati jucat bine , iar noi am avut o zi cu ghinion.Insa potentialul nostru e mare ;) Am fost constanti cu calificativul FB in acest campionat, pe cand altii azi joaca , maine dau chef la Bamboo.