Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74913
Radu Dobrin
Member

prosport:
Oli l-a făcut KO!

Daniel VLAD

MĂRTURIE Gigi Mulţescu a recunoscut că a fost surprins de tactica adoptată de Steaua.

Tehnicianul Sportului, Gigi Mulţescu, era încă afectat ieri de înfrângerea în faţa Stelei.

“Forţa lor ne-a dat peste cap. Ne aşteptam ca Steaua să joace cu un singur vârf avansat, Victoraş Iacob, dar am fost surprinşi de faptul că au folosit doi atacanţi”, a spus Mulţescu. În continuare, tehnicianul “studenţilor” s-a referit şi la portarul formaţiei sale, Eduard Stăncioiu. “Edi nu poate fi suspectat de nimic. Din păcate, el în ultimul timp a cam greşit, atât la meciul cu Poli Iaşi, cât şi la jocul cu Dinamo, iar în partida cu Steaua nu numai penalty-ul i se poate reproşa, cât şi primul gol, când consider că trebuia să iasă pe centrare”, a spus tehnicianul.

“Îmi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat. Am fost acuzat pe nedrept, însă eu nu am vrut decât să-mi fac datoria”, a spus Stăncioiu, considerat unul dintre principalii responsabili de eşecul Sportului. Pe aceeaşi lungime de undă s-a aflat şi finanţatorul Vasile Şiman, care i-a luat apărarea portarului şi a negat acuzele de blat: “Întrebaţi-i pe jucători ce au făcut, dacă s-au dat la o parte sau nu. Eu conduc clubul nu jucătorii. Dacă Stăncioiu a comis fault, nu înseamnă că a fost blat”.