Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74924
Giani
Member

Buna intrebare, cine e turma asta mizerabila? O adunatura de analfabeti, care se inchina la alti doi mai analfabeti ca ei. Niste nimicuri, printre care singurul om adevarat se numeste Banel Nicolita, cel pe care ei au boala pe motiv ca este tigan. Niste nimicuri pline de bafta si corupte la maxim, pentru ca altfel nu imi explic decizia profund contrara legii fiscale de ridicare a sechestrului asupra averii lui fecali, pentru o datorie de 11 M. La o asemenea evaziune, in orice stat civilizat oierul ar fi primit un sechestru consistent pana si pe buda, si pentru ca a tot fentat fiscul cu nesimtire, inclusiv prin reactii de intimidare, si-ar fi racorit si creierii aia lipsa cativa ani buni, la Jilava. Dar traim in Romania, cine poate mai bine face pasi, cat mai are timp.

Dupa aceasta etapa, conform regulamentului disciplinar FIFA, si Steaua si Dinamo ar trebui penalizate cu trei puncte pentru atitudine rasista sau xenofoba. Atat la Mioveni, cat si in Regie, oficialii si jucatorii celor doua cluburi comuniste, impreuna cu suporterii, au instigat la violenta impotriva etniei romilor. Dar pentru ei legea este facultativa.

Acum m-am prins: intre Steaua si clanul Camatarilor nu este absolut nici o diferenta. Daca am avea o justitie competenta, Jiji ar trebui sa se cazeze la Jilava pe termen lung, ascensiunea lui si faptul ca este imun in fata legii ma determina sa afirm ca, daca Romania va fi admisa in UE la inceputul anului viitor, acest statut va fi complet nemeritat. Cu justitia suntem nu la, ci sub pamant.