Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74925
sportul86
Member

@SteauaFC wrote:

@Spawn09 wrote:

gandeste si tu innainte sa comentezi spusele altuia. pe vremea lu “tovarasu” si-a facut steaua palmaresu si a castigat cupa campionilor nu dupa revolutie hai las-o balta ca una spun eu si alta intelegi tu

Sa zici ca Steaua e o echipa buna ptr ca in urma cu 20 de ani a fost cum a fost…da-mi voie sa-ti spun ca e o mare ineptie.
Discutam despre palmares aici ori despre meciul de duminica? Incearca su nu pronunti cuvantul “palmares” 😉
AU trecut o groaza de ani de la revolutie, lasati complexele si nu va mai legati de ce a fost inainte de revolutie.

@ancag wrote:

Draga stelistule infocat…aici este forumul site-ului oficial Sportul Studentesc.Noi te rugam sa nu uiti acest lucru!.

Nu uit Ancutza, purtam un dialog, n-am injurat pe nimeni. Crede-ma ca n-am intrat la voi pe forum ca sa fiu ironic ori sa fac misto de cineva. Totusi, daca cineva ma provoaca nu pot sa nu-i raspund.
@ancag wrote:

ntr-adevar ati jucat bine , iar noi am avut o zi cu ghinion.Insa potentialul nostru e mare ;) Am fost constanti cu calificativul FB in acest campionat, pe cand altii azi joaca , maine dau chef la Bamboo.

Asta am spus si eu, Steaua a jucat f bine, au fost o multime de ocazii la ambele porti. Jocul bun al Stelei si ghinionul vostru au dus la rezultatul final. Ma deranjeaza f tare cand ii vad pe unii legati la ochi care se leaga de arbitraj si se fac ca nu vad alte lucruri. Tineti-o in ritmul asta inca 1-2 ani si dupa aia va puteti bate ptr titlu si ptr Europa.
Parerea mea personala (si chiar nu vreau sa va jignesc cu asta ori sa fiu ironic) este ca vor trece minim 7-8 ani pina o sa deveniti campioni.

Daca ai dreptate cu cei 7-8 ani – promit sa te invit la marea petrecere care va fi atunci!
Din pacate – eu nu cred asta – acum am avut o sansa si o echipa unica.
Eu nu cred ca in urmatorii 20 de ani ne vom mai intalni cu asa ceva.
Despre voi – la meciul cu rapid din Cupa Uefa am fost in peluza stelei. Acum, chiar daca pierdem Cupa UEFA (participarea, nu finala) – dar parca m-as bucura sa pierdeti campionatul.
MM si Ciobanul + Radoi fac parte din epoca de piatra a fotbalului!
Dupa ce ati pierdut la Boro – am fost foarte trist, aproape la fel ca dupa meciul cu Suedia din ’94. Dupa meciul de duminica – am fost iar foarte trist – dar parca m-am bucurat un pic pentru victoria lui Boro.
Apropo de arbitraj – Salomir a arbitrat exact ca Urs Maier in Danemarca. Nici unul nu a furat oficial, nici unul nu a fost suspendat, dar ambii au facut sa invinga echipa care trebuia.
In rest – poate se asculta ceva convorbiri si jucati si la anul cu Bacaul lui Seche, dar in B (sau cu Moinestiul – in C)!