Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74931
Giani
Member

@DAN VALER MOLDOVAN wrote:

Sunt de acord cu nea Tomescu si zic ca mi se pare usor suspect ca o echipa ca Sportul, cu jocul din retur, sa nu aiba decat o ocazie de poarta (golul). Si mi se pare suspecta iesirea lui Stancioiu, cu picioarele inainte. E o chestiune absolut elementara ce nu tine de o omisiune in timpul jocului datorata nervilor sau a cine stie carui fapt.

Haide Sportule! Hai ca se mai poate!

De acord cu comentariile privind calitatea jocului. A fost detasat cel mai prost meci al nostru din tot returul. Si numai printr-un mare noroc scorul la pauza a fost unul alb. Si daca tu spui ca aia a fost ocazie de gol, ma impusc. Daca puneai un stalp in locul lui Carlos, mingea se lovea de el si nu ar fi fost gol, ala a fost un sfert de ocazie.

Interventia lui Stancioiu nu este singulara. La fel a intervenit si in Cotroceni, la golul lui Griffith, si in meciul cu Iasiul, la penalty. De ce atunci ar fi fost interventii tipice lui, si acum ar fi fost o interventie deliberata, pentru a ceda meciul? Haideti sa judecam niste faze asemanatoare cu aceeasi masura.

In ce priveste reactia CNCD, sper sa isi finalizeze demersul, iar daca FRF si LPF nu iau masurile impuse de Codul Disciplinar FIFA, forul international sa ia masurile care se impun.