Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0) Reply To: 21.05.2006 Sportul Studentesc – Steaua Bucuresti 1-2 (0-0)

#74938
Giani
Member

@SteauaFC wrote:

@Giani wrote:

Buna intrebare, cine e turma asta mizerabila? O adunatura de analfabeti, care se inchina la alti doi mai analfabeti ca ei. Niste nimicuri,

Copilu’, incearca sa te controlezi…prin comportamentul asta nu arati decat ca esti prost crescut si nesimtit…si nu cred ca vrei sa lasi impresia asta 😆

@Giani wrote:

printre care singurul om adevarat se numeste Banel Nicolita, cel pe care ei au boala pe motiv ca este tigan.

Cine are boala pe Banel? Esti varza, lasa-mi o adresa de e-mail si o sa-ti trimit un filmuletz de pe Lia, sa auzi si tu ce frumos suna “Nicolita, Nicolita” scandat de 50.000 de oameni 😆 Este unul dintre cei mai apreciati si respectati jucatori din echipa

@Giani wrote:

Niste nimicuri pline de bafta si corupte la maxim, pentru ca altfel nu imi explic decizia profund contrara legii fiscale de ridicare a sechestrului asupra averii lui fecali, pentru o datorie de 11 M. La o asemenea evaziune, in orice stat civilizat oierul ar fi primit un sechestru consistent pana si pe buda, si pentru ca a tot fentat fiscul cu nesimtire, inclusiv prin reactii de intimidare, si-ar fi racorit si creierii aia lipsa cativa ani buni, la Jilava. Dar traim in Romania, cine poate mai bine face pasi, cat mai are timp.:

Daca ai avea ceva cunostinte economice/juridice si ai fi la curent cu intreaga poveste legata de datoriile alea probabil ca ti-ai schimba parerea….insa se pare ca esti si slab pregatit si prost informat 😉
Documenteaza-te si tu….afla ce-s alea “active”, afla ce-s alea “pasive”…treburi d’astea.
Una peste alta….cineva a facut datoriile alea si cineva trebuie sa le si plateasca, unii au facut datoriile alea si probabil ca Steaua o sa le plateasca. Bodu ala de la ANAF e seful tampitilor din lumea asta, habar n-are sa calculeze 19% dintr-o suma si isi permite sa puna sechestru pe cateva sute de milioane de $$$ ptr cateva milioane datorie. S-a facut de rahat de o groaza de ori si o sa se mai faca……asta daca nu se gaseste un baiat inteligent pe la guvern ca sa-l schimbe cu unul capabil. Chiar ai impresia ca un sechestru se pune cum vrea orice partzar? Ia-l de mana si @%$#^@^$%#$%#@….daca tu crezi ca-i asa priceput in ce face si ca doreste binele natiunii.

Bine don Jiji, am inteles, sa traiti! In fata voastra trebuie stat drepti si pe teren propriu, am inteles “iluzia”. Si pentru incultura ta generala, mai copile, datoriile au fost facute de clubul Steaua. Si in egala masura cum jiji a reclamat banii pe Maxim, desi transferul fusese efectuat de fostii actionari ai Stelei, ar trebui sa acopere si datoriile acestora la buget. Care pe atunci se situau in jurul a trei milioane, sau diferenta pana la 11 vine de la Sfantul Duh? In plus, de cand se mostenesc intr-o societate oarecare numai creditele, dar nu si debitele? Ceva scartaie in logica ta, sa fie cumva aceasta reactie a unui fundamentalist caruia tocmai i-a fost jignit “zeul”?

Pana sa iti dai cu parerea, mai citeste un pic biografia lui Bodu. Asta a lucrat in sectorul privat pe bani foarte grei, probabil de incompetent ce era il plateau patronii regeste; tu daca ai conduce o afacere ai angaja o “tompeta” pe bani grei, pentru ca eventual sa iti faca si pagube. Ai o logica de fier, recunosc. Astept reactia UEFA referitor la comportamentul sovin al jucatorilor si antrenorului Stelei de la finalul meciului din Regie.

Vrei sa spui ca, in proportie majoritara, galeria Stelei nu este formata din analfabeti si “drogati”? Mi-a fost suficient sa vad cativa tigani batuti prin tramvaie de suporterii stelisti (in 2001-2004), sa asist la devastarea unor proprietati private pe motiv ca apartineau unor tigani (2003) si sa aud puseurile de frustrare ale celor prezenti duminica in Regie, pe motiv ca Sportul a opus o rezistenta cam prea mare pentru gusturile lor, desi a jucat extrem de slab. Daca vrei sa cauti nesimtiti, uita-te in oglinda, puisor. Si cu asta am incheiat subiectul, aici nu suntem pe onlinesport.