Reply To: 04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)

Home Forums Archive Sezon 2005-2006 Season – Divizia A 04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0) Reply To: 04.06.2006 Rapid Bucuresti – Sportul Studentesc 3-0 (0-0)

#74955
sorin
Member

Mazilu poate rata meciul din Giuleşti

Accidentarea golgeterului campionatului e mai gravă decât se credea.

Bogdan SAVIN
Radiografia făcută de Ionuţ Mazilu (foto) a arătat că muşchiul pulpei piciorului său stâng este fisurat în trei locuri.
“La partida de sâmbăta trecută, cu Bacăul, am simţit oboseală. Apoi, miercuri am efectuat o analiză RMN care nu a relevat nimic în neregulă, iar vineri şi sâmbătă m-am antrenat alături de colegi. Am făcut un set de analize generale din care a rezultat că nu am nicio problemă. Însă duminică, la meciul cu Steaua, am simţit o durere foarte mare la picior şi nu am mai putut continua”, explică Mazilu.
La începutul acestei săptămâni, jucătorul echipei din Regie a efectuat o radiografie din care a reieşit faptul că muşchiul pulpei piciorului stâng este fisurat în trei locuri. “Am fost la spital, iar la radiografie s-a văzut că am muşchiul fisurat în trei locuri. Astăzi (n.r. – ieri) am fost la club, dar abia am putut să conduc până acolo. Am început un program de recuperare împreună cu doctorul clubului (n.r. – Mihai Baican). Acum îmi pun gheaţă la picior şi mă ung cu o serie de creme. Îmi doresc să joc în meciul cu Rapid, dar şansele sunt foarte mici”, a afirmat atacantul Sportului Studenţesc, care a ratat şi turneul naţionalei din SUA.