Reply To: Word Cup 2006 – Germania

Home Forums Archive Arhiva Fotbal / Football Archive Word Cup 2006 – Germania Reply To: Word Cup 2006 – Germania

#74975
07Ex
Keymaster

M-am uitat la toate meciurile din acest weekend, si la primele 2 de vineri, si vreau sa va spun ca cel mai mult am fost impresionat de echipa din Trinidad care a reusit sa faca egal cu Suedia desi sunt cu mult inferiori si au jucat o repriza intreaga in 10 oameni. Au avut insa o daruire cum rar am mai vazut, si bineanteles ca au avut si ceva noroc, desi sincer vorbind consider ca Suedia a avut un noroc si mai mare ca mingea trimisa de unul din jucatorii din Trinidad a lovit bara in loc sa intre in poarta.

Cel mai deceptionat am fost de Polonia, care nu a aratat absolut nimic. Au avut, e drep, si ghinion ca mingea nu a intrat in poarta Ecuadorului, dar per total am fost dezamagit de cum au jucat.

Dintre echipele mari, Anglia, Portugalia, Argentina, si Germania nu m-au impresionat nici ele. Germania a fost poate un pic mai impresionanta, dar sa nu uitam ca a jucat cu Costa Rica. Olanda mi-a placut cel mai mult dintre echipele mari. Mexicul a jucat bine dar a jucat cu Iranul asa ca nu prea conteaza.

Sa vedem ce va fi in continuare.