Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006 Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

#75012
cameliu
Member

SPORTUL
Stancioiu nu mai sta
El va pleca liber de contract Dupa un campionat in care elevii lui Gigi Multescu au terminat pe un nesperat loc patru, Gasca Nebuna ar putea ramine fara citiva jucatori, daca finantatorul Vasile Siman nu va veni cu oferte mai consistente financiar. De altfel, din cite se pare, unul dintre jucatorii de baza din sezonul trecut este deja hotarit sa plece din Regie. Este vorba de Eduard Stancioiu, cel care a fost titular intre buturile alb-negrilor.

‘Ne vom intruni luni, la ora zece dimineata, pentru primul antrenament oficial. Oricum, eu mai am contract cu Sportul pina pe data de 30 iunie si nu cred ca il voi mai prelungi daca domnul Siman nu imi ofera ce am discutat. I-am spus ce vreau, si cred ca lucrurile sunt destul de clare”, a declarat portarul studentilor. In aceeasi situatie, sint mai multi jucatori care vor dori sa-si renegocieze contractele.
Autor: Mihai Voinea
Publicat pe http://www.spt.ro