Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006 Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

#75014
cameliu
Member

Prosport:

Aleargă fără antrenor…

De la reunirea de ieri a echipei din Regie a lipsit tehnicianul Gigi Mulţescu, care negociază cu Vasile Şiman prelungirea contractului. Situaţia e deocamdată confuză.

Daniel VLAD
În jurul orei 10:00, pe o căldură insuportabilă, jucătorii bucureşteni şi-au făcut apariţia la stadion.
Pregătirea a fost condusă de antrenorul secund Cezar Zamfir, pentru că Gigi Mulţescu ezită să semneze un nou angajament cu “studenţii”, fiind ofertat şi de formaţii din Turcia. Tehnicianul a avut sezonul trecut unul dintre cele mai mici salarii din rândul antrenorilor din prima ligă. După finalul campionatului, acesta a avut mai multe serii de negocieri cu finanţatorul Sportului, Vasile Şiman, privind prelungirea contractului iar răspunsul final îl va da în cursul zilei de azi. La reunire a participat şi portarul Eduard Stăncioiu, care pe 30 iunie îşi va încheia contractul cu echipa din Regie, acesta anunţând că îşi va prelungi înţelegerea doar dacă i se va mări salariul, care în prezent se situează în jurul sumei de 17.000 de dolari. Căpitanul echipei, Tibi Bălan, a fost ieri la stadion, însă nu a participat la şedinţa de pregătire, nefiind refăcut în urma accidentării suferite la meciul cu Rapid şi care s-a agravat în partida cu Gloria Bistriţa. De altfel, Tibi Bălan, Ionuţ Mazilu, Costin Lazăr, Cruceru şi Dacian Varga fac parte dintre jucătorii Sportului care au primit oferte de a activa la cluburi din prima ligă, dar şi din străinătate.