Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006 Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

#75028
cameliu
Member

Libertatea:

‘Gasca’ in Antalya

Cei trei fotbalisti ai Sportului Studentesc au plecat in Antalya insotiti de iubitele lor si de alte cateva cupluri, grupul de petrecareti ajungand la 16 adulti si doi copii.

Chiar daca au fost mici probleme in avion, cand unora li s-a facut rau in timpul zborului, “gasca nebuna” s-a pus pe distractii de cum a ajuns la destinatie. “A fost, poate, cea mai frumoasa vacanta din viata mea. Atmosfera a fost extraordinara, pentru ca eram numai intre prieteni. Ziua mergeam la plaja, ne plimbam prin statiune, jucam fotbal, tenis, ping-pong, iar noaptea ne plimbam pe malul marii sau stateam la terase. Noi, fetele, am mers si la cumparaturi si am cheltuit foarte multi bani pentru ca erau numai lucruri dragute. Ne-am plimbat pe Marea Mediterana cu iahtul si aproape de o insulita am ancorat. A fost superb”, povesteste Ana Maria Gheorghe, iubita lui Dacian Varga.

Accidentat la piciorul stang in timpul meciului cu Steaua, Mazilu, golgeterul campionatului, era prezent in fiecare dimineata in sala de gimnastica pentru a face exercitii de recuperare. Atacantul isi facea aparitia pe plaja cu intarziere si era asteptat cu nerabdare de ceilalti. Prietena sa, Luminita, a avut grija ca Ionut sa evite orice efort fizic pentru ca el sa-si revina cat mai repede la forma care l-a consacrat. Conform medicilor, Mazilu e refacut in proportie de 99%.

Singura nemultumire a fost durata scurta a concediului, lucru pricinuit de turneul in SUA al nationalei de fotbal, care a dat peste cap returul Diviziei A, incheiat cu doua saptamani mai tarziu.

Mai pleaca in concediu abia de Revelion

“Urmatoarea vacanta o vom face de Revelion. Vom alege o destinatie exotica, sa ne bucuram de soare si mare cand in tara sunt temperaturi sub zero grade. Cu siguranta vom merge in aceeasi formula, pentru ca ne-am simtit minunat impreuna”, a marturisit Luminita Calinescu, viitoarea sotie a lui Ionut Mazilu. Tanara e studenta in anul III la Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice Administrative si are un job stabil.

Articol semnat de Clara Ilie