Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006 Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

#75038
sorin
Member

SPORTUL STUDENTESC
Fara compromisuri
Fostul antrenor al studentilor, Gheorghe Multescu, a marturisit fara ocolisuri toate hibele din sinul fostei sale echipe. El nu a reusit sa ajunga la un acord cu patronul Vasile Siman, reprosindu-i lipsa banilor, a unui staff competent si a conditiilor de pregatire satisfacatoare. Nici dupa un retur stralucit, tehnicianului nu i-a fost facuta o oferta pe masura rezultatelor.
Sport Total: Ce simte Gigi Multescu dupa plecarea surprinzatoare din Regie?
Gheorghe Multescu: Am un regret, pentru ca nu am mai avut posibilitatea sa continuu inca un an cu acesti baieti minunati. Oricum, sansele mele de a mai ramine antrenor la Sportul erau foarte mici, pentru ca m-am ferit de compromisuri.

Ce vreti sa spuneti mai exact?
I-am propus domnului Siman anumite schimbari, insa am fost refuzat. Necesitau un efort financiar consistent, insa nu am reusit sa-l induplec.

Ce doreati sa schimbati?
Obligatoriu, un teren de antrenament macar decent, conditiile de pregatire fiind precare. Nici nu mai puteam continua pe aceeasi bani, tinind cont de rezultatele bune obtinute anul acesta. Alt motiv ar fi nesigurant a ce plana asupra lotului. Domnul Siman vrea sa vinda, dar nu m-a asigurat ca vor veni intariri. Necesara era si inlocuirea doctorului.

De ce spuneti asta?
Am fost nemultumit de Mihai Baican. Accidentarile din partidele capitale din retur a unor jucatori care dupa 15-20 de minute paraseau terenul de joc pe targa, au aruncat o urma de indoiala din partea mea asupra calitatilor acestui medic.

Domnul Siman ar fi fost de acord cu aceasta conditie?
El nu vedea ce se intimpla cu jucatorii si oricum nu si-a dat acceptul, de unde am dedus ca doctorul asta era batut in cuie.

Sinteti multumit cu ceea ce ati realizat la Sportul?
Am luat echipa de pe locul 9 si am ajuns la un pas de o cupa europeana, in conditiile unui lot subtire si a unor conditii vitrege de pregatire. Cred ca am facut tot ce era omeneste posibil si sint impacat cu ceea ce am realizat.

Doctorul e surprins
Medicul Sportului, Mihai Baican, s-a declarat mirat de faptul ca fostul tehnician al studentilor, Gigi Multescu, a dorit inlaturarea sa de la echipa: “Sint consternat. M-am intilnit cu domnul Multescu, de curind, la nunta lui Lazar si nu mi-a spus nici atunci si nici inainte ca este nemultumit de mine. Eu am lucrat si cu domnii Andone, Balint si Dan Petrescu si nu mi-a reprosat nimeni nimic. In sezonul trecut am reusit recuperarea lui Curelea, Maxim si Dedu, si asta spune totul despre competenta mea. E regretabil ca domnul Multescu nu mi-a spus in fata, la sfirsitul campionatului, ce are sa-mi reproseze”, a declarat doctorul studentilor.
Autor: Marian Stancu, Cristian Dinu
Publicat pe http://www.spt.ro Sambata, 8 Iulie 2006, aparut in ziarul Sport Total Numarul 343.