Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006 Reply To: Stiri din presa, INTERSEZON, vara 2006

#75056
sorin
Member

UTA a primit licenţa, Jiul o poate pierde mâine, iar Sportul aşteaptă decizia Comisiei de Apel

Directorul Direcţiei Licenţe şi Afilieri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Viorel Duru, a declarat, astăzi, că UTA a primit licenţa pentru sezonul 2006/2007 al Ligii 1.

“Am propus acordarea licenţei clubului UTA Arad. Comisia de Apel a considerat că sunt îndeplinite condiţiile minime obligatorii în urma vizitei pe care am făcut-o pe teren pe 14 iulie. Mai sunt lucruri de făcut la stadion, dar vor fi rezolvate până la începerea campionatului”, a spus Duru.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat într-o conferinţă de presă care a urmat Comitetului Executiv al FRF, întrunit astăzi la Mamaia, că FC Naţional şi-a rezolvat problema cu licenţa pentru noul sezon competiţional. “Din 2008 cluburile nu vor mai putea evita datoriile către stat şi vor trebui să prezinte bilanţul contabil”, a spus Sandu.

Viorel Duru a menţionat că mâine va avea loc şedinţa Comisiei de primă instanţă din cadrul Sistemului naţional de licenţiere, în cadrul căreia va propune retragerea licenţei clubului Jiul Petroşani.

Duru a adăugat că gruparea Sportul Studenţesc, căreia nu i-a fost acordată licenţa, se află în perioada de apel, care se încheie pe 20 iulie, iar dacă va face memoriu, cazul său va fi judecat după această dată.

Jiul şi Sportul nu au primit licenţa până acum, din cauza datoriilor pe care actualele societăţi ce le administrează le au către stat.