Reply To: Grigore Sichitiu

Home Forums Archive Mazete / Hall of Shame Grigore Sichitiu Reply To: Grigore Sichitiu

#75175
cameliu
Member

Prosport:
Vasile Şiman: “Sichitiu nu are nici un obiectiv”

Patronul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, a declarat în cadrul conferinţei de presă susţinută astăzi, că noul director tehnic al echipei, Grigore Sichitiu, nu are nici un obiectiv de îndeplinit în viitorul sezon.

“I-am spus că nu are nici un obiectiv şi a rămas surprins, fiind obişnuit cu ceea ce se întâmplă la alte cluburi. Dar noi aici vrem să câştigăm cât mai multe meciuri şi atât. La Sportul nu vrem să câştigăm cu orice scop, ci doar pe teren. Sperăm ca domnul Sichitiu să rămână trei ani, cât este valabil contractul pentru că la Sportul în ultima perioadă s-a creat un du-te vino de care vrem să scăpăm”, a explicat Şiman.

Oficialul grupării din Regie a afirmat că fostul tehnician, Gigi Mulţescu, nu a plecat pentru că nu i-au fost îndeplinite cerinţele. “Mulţescu a plecat pentru că i-a expirat contractul. El n-a cerut nici lemne, nici cărbuni, n-a cerut nimic. I-am spus ce poate să-i ofere Sportul după care s-a gândit şi a ales alt club. Asta e tot. Iar Sichitiu este acum cel mai potrivit pentru noi”, a spus patronul Sportului Studenţesc.

Şiman a menţionat că deocamdată nu poate spune dacă mai pleacă sau nu jucători de la Sportul Studenţesc. El a precizat că situaţia lui Ionuţ Mazilu nu s-a clarificat, atacantul exprimându-şi dorinţa de a evolua în străinătate.

“Din ţară nu există nici o ofertă clară pentru Mazilu, doar tatonări. Nu ştiu cine a zis de 3 milioane de euro, acestea sunt invenţii. Preţul lui Mazilu îl face cel care cumpără, nu Sportul. Mazilu mi-a zis că ar vrea să evolueze în străinătate, aşa că vom vedea”, a afirmat Şiman, precizând că Steaua nu îl doreşte pe atacantul echipei Sportul.

Oficialul a susţinut că de mulţi fotbalişti care au plecat de la Sportul nu mai era nevoie. “Mulţi au plecat de la noi pentru că noi nu mai aveam nevoie de ei. Că alţii i-au luat de buni, asta nu mai e problema noastră”, a adăugat Şiman.

Patronul grupării din Regie a precizat că la echipă nu sunt probleme cu banii. “S-a terminat serialul cu paltoanele şi parfumurile, sper ca presa să nu înceapă serialul cu hoţii şi vardiştii. Oricum, Sportul de şapte ani funcţionează pe deficit bugetar. Însă banii la jucători se dau, dar în funcţie de locul în clasament. De exemplu, noi pentru locul 14 dăm prime totale de 100.000 de euro, iar pentru locul întâi 500.000. Eu n-am dat zacuscă la jucători, aşa cum s-a spus. Eu am fost făcut de presă actor, dar alţii sunt actori, alţii sunt clovni. Ei azi râd, azi plâng, mâine se jură pe copii, pe mă-sa, pe taică-su, pun mâna pe Biblie, pe… pe ce vreţi. De ce nu mă lăsaţi pe mine în pace?”, a spus patronul clubului Sportul.

Noul director tehnic al echipei din Regie, Grigore Sichitiu, a declarat că “Sportul este o provocare”. “Am avut şi alte oferte din ţară şi din străinătate, dar am refuzat şi am ales Sportul pentru că este o provocare pentru mine. Aici pot pune în practică ce am acumulat după şase ani petrecuţi în străinătate. Voi continua cu acelaşi staf tehnic, dar sper să mai aducem un antrenor secund şi un preparator fizic. Obiectivul meu este să câştig cât mai multe meciuri”, a explicat Sichitiu.