Reply To: Grigore Sichitiu

Home Forums Archive Mazete / Hall of Shame Grigore Sichitiu Reply To: Grigore Sichitiu

#75179
Bob
Member

PRO SPORT: Sichitiu, “student” de lux!

Revenit din periplul arab, tehnicianul a semnat un contract pe trei ani cu alb-negrii.

Gabi ZAMFIRESCU
Daniel VLAD
După o perioadă de şase ani petrecută în ţările arabe, Grigore Sichitiu a revenit în fotbalul românesc, acceptând oferta lui Vasile Şiman de a prelua funcţia de director tehnic al “studenţilor”.
“Nu am stat niciun moment pe gânduri atunci când am primit propunerea de a pregăti această formaţie. Aici nu există obiectiv şi nu se antrenează sub presiune. Trebuie să facem jucătorii să-şi impună ei singuri ţeluri. Cred că toţi vor să câştige cât mai multe meciuri. M-a încântat plăcerea de a juca a acestor băieţi”, a spus noul tehnician al “studenţilor”.
La rândul său, patronul Vasile Şiman s-a referit l-a înţelegerea pe care a parafat-o cu noul antrenor. “Sichitiu va coordona toate cele trei echipe ale clubului şi Centrul de Copii şi Juniori. A contat şi experienţa dânsului pe care a acumulat-o în străinătate. Sper ca de această dată să lucrăm cât mai mult cu acest antrenor, nu cum s-a întâmplat până acum, când după o anumită perioadă rămâneam fără tehnician. Din această cauză am şi semnat o înţelegere valabilă pe trei ani”, a explicat Şiman. “Am vorbit cu domnul preşedinte şi în mare parte voi colabora cu acelaşi staff al precedentului tehnician. Noutăţile vor fi un al doilea antrenor secund, pe lângă Cezar Zamfir, şi un preparator fizic”, a încheiat Sichitiu. Acesta a mai adăugat că imediat va face joncţiunea cu noii elevi la Braşov, iar primul meci pe care îl va conduce din noua postură va fi sâmbătă, la Craiova, în amicalul cu Universitatea.