Reply To: 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0) Reply To: 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

#75247
07Ex
Keymaster

Ştiinţa Sportului

Alb-negrii au învins în Bănie, într-o partidă în care ambii tehnicieni au experimentat formule de joc.

Cu impedimentele de rigoare – scandalul tricourilor şi ploaia torenţială care a durat 30 de minute – cele două formaţii au încercat să aplice indicaţiile tehnicienilor.
După venirea lui Grigore Sichitiu, Sportul a schimbat, cel puţin pentru moment, sistemul 4-4-2, în care joacă de câţiva ani. Ieri, echipa din Regie a evoluat cu doi mijlocaşi defensivi, Lazăr şi Nicola, şi cu un singur atacant, Curelea. De partea cealaltă, Stângă a renunţat la aşezarea cu trei atacanţi, retrăgându-l pe Rose la mijloc. Mai mult, după pauză a experimentat şi cu Salih Jaber pe postul de fundaş central, irakianul demonstrând că se simte totuşi mai bine în careul advers.
Oltenii au început în forţă, la fel ca şi în precedentul amical, 1-3 cu FC Argeş. După numai 3 minute, Maguire a şutat plasat, de la 25 de metri, dar mingea a lovit bara din dreapta lui Stăncioiu. A fost singura ocazie a Universităţii în prima repriză, Sportul impunându-şi jocul la centrul terenului şi mizând pe pătrunderile lui Varga . După pauză, odată cu efectuarea schimbărilor, s-a alterat şi spectacolul de pe teren. “Juveţii” au avut din nou un puseu de ambiţie, însă n-au fost în stare să-l concretizeze, în timp ce bucureştenii au mers încă jumătate de repriză pe aceeaşi formulă de echipă. Golurile au venit târziu, dar aşteptarea a meritat. Maxim a deschis scorul cu un şut în vinclu de la 16 metri, iar Dina a egalat cu o minge trimisă din centrul careului în dreapta lui Stăncioiu. Nu s-a terminat însă egal, pentru că n-a vrut Ferfelea, care a înscris pe final, cu un şut care s-a oprit din nou la vinclu. (George PĂUNESCU)

“Sunt dezamăgit pentru că mai mulţi jucători nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Nu-mi simt postul ameninţat pentru că am o relaţie foarte bună cu patronul.”
Ovidiu Stângă, antrenor Univ. Craiova

20 de minute de scandal

În momentul în care Sportul a ieşit la încălzire, patronul Universităţii, Adrian Mititelu, l-a anunţat pe Grigore Sichitiu, tehnicianul bucureştenilor, să schimbe echipamentul echipei sale şi să nu joace în alb complet pentru că Ştiinţa va evolua cu jambiere şi chiloţi albi. Cei de la Sportul au anunţat că echipamentul de rezervă este murdar şi i-au rugat pe olteni să joace în portocaliu. De aici a ieşit un circ întreg, iar nervii lui Mititelu au cedat. “V-aş ruga să nu mai faceţi atâtea fiţe. Ne luaţi de proşti că am fost un an în Divizia B”, a strigat finanţatorul “juveţilor”, fotbaliştii Sportului motivând că ar pierde contractul cu firma de echipament. După înjurături şi certuri care a durat 20 de minute, Sportul a acceptat să schimbe jambierele.

Meciul putea fi întrerupt

În minutul 27 al partidei de aseară, dintre Universitatea Craiova şi Sportul, deasupra stadionului “Ion Oblemenco” a început să cadă o ploaie torenţială, cele două echipe evoluând cu greu până la pauză. Arbitrul de centru Silviu Bogdan a solicitat în pauza partidei ca terenul să fie verificat pentru a se hotărî dacă va fluiera începutul reprizei a doua. Din cauză că ploaia n-a înceta s-a pus problema întreruperii întâlnirii, însă oficialii celor două grupări l-au atenţionat pe centralul craiovean că au nevoie ca partida de verificare să se dispute până la capăt. La zece minute de la reluare ploaia s-a oprit, iar gazonul a rezistat fără probleme. (Narcis DREJAN)