Reply To: 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0) Reply To: 15.07.2006 Univ. Craiova – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

#75248
sorin
Member

Universitatea Craiova 1 – 2 Sportul Studenţesc
Mititelu, nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi

La finalul jocului de aseară, patronul Universităţii, Adrian Mititelu s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. “Şi dacă învingeam cu scorul de 2-1 tot nemulţumit eram. Mă aşteptam la un joc mai bun al băieţilor, însă se vedea că mai sunt multe lacune. Cred că în zilele următoare o să mai aduc un fundaş central şi poate un atacant. Mai avem două meciuri de pregătire, până la prima etapă cu FC Vaslui şi sper ca atunci să fie totul în regulă. Ne lipsesc foarte mult jucătorii accidentaţi, însă sunt speranţe ca în etapa a treia sau a patra, Andrei Ionescu, Costea şi Fritea să revină pe gazon şi alta va fi situaţia atunci”, a spus Mititelu.

“Nu pun preţ pe rezultat. În această seară am întâlnit cea mai bună echipă din campionat. Joacă de foarte mulţi ani împreună şi, dacă ar avea suporteri şi mai mulţi bani, s-ar bate la titlu. În ceea ce ne priveşte, suntem încă în formare. Consider totuşi că mergem spre bine. Fiecare partidă din actualul sezon va fi un câştig pentru noi. Nu ne facem probleme, fondul este bun, echipa creşte de la meci la meci”, a mai adăugat Mititelu.

De asemenea, managerul Ovidiu Stângă a declarat că aştepta mai multe de la jucătorii săi. “Aşteptam mai mult de la anumiţi jucători. Încă unii nu-şi dau seama că au venit să joace pentru Universitatea. La primul gol s-a accidentat Pârvu, iar rezervele dormeau pe bancă, am fost nevoit să introduc un jucător neîncălzit. Faţă de jocurile anterioare, s-a văzut puţin progres, însă mai trebuie să lucrăm la omogenitate”, a spus Stângă.

Antrenorul echipei Sportul, Grigore Sichitiu, a fost mulţumit de faptul că jucătorii săi au respectat ceea ce le-a propus. “La momentul în care ne aflam cu pregătirea sunt mulţumit. Astăzi s-au întâlnit două echipe, poate cu loturile cele mai tinere din campionat. Cred că s-a făcut o bună propagandă fotbalului. Jucătorii mei au înţeles tot ceea ce le-am explicat la început şi sunt mulţumit că au respectat acest lucru”, a spus Sichitiu.