Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75319
Giani
Member

Dragos, e drept ca Siman a gresit. A gresit ca a avut in el DEMNITATE, a gresit cand a refuzat sa pupe rahatii care ne conduc si a preferat sa le dea ceea ce merita (adica sa ii antreneze cu 6-12 litri de apa spre o bine-meritata canalizare), a gresit ca nu s-a lasat calcat in picioare de toti parvenitii si le-a dat peste boturile lor cele jegoase (un gest inutil, si-a murdarit mana degeaba, sper sa fi avut suficient sapun ca sa se spele). Pentru ca un rahat, precum prunea sau kuru (scuze, folosesc tastatura finlandeza, unde d si k sunt inversate :D) nu merita decat sa tragi apa peste el, nimic mai mult.

L-ati vazut pe duru ce mutra are: saracul este mult sub medie la IQ, are idei putine dar fixe. Se vede din figura lui cea unidirectionala (inregistrarea recomandata de Cameliu este elocventa) ca omul (daca i se poate spune asa) NU gandeste, el executa niste ordine si repeta ca papagalul ceea ce ii spun sefii. Un astfel de specimen ar trebui sa stea la azil, nicidecum in posturi decizionale. Sunt curios cine i-a spus ce trebuie sa faca, daca aflam asta decapitam tot ce misca prin FRF.