Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75322
ultrasro
Member

Şiman: “E un abuz”
Marius Mărgărit

– Domnule Şiman, retragerea licenţei este o poliţă pentru că aţi fost de partea lui Gică Popescu la alegerile de anul trecut?
– Poate, dar nu mă pot aventura în acest gen de afirmaţii. În orice caz, decizia Comisiei de Apel pentru acordarea licenţelor cluburilor este un abuz. O decapitare ilegală, care încalcă pînă şi normele din Manualul de licenţiere. Licenţa ne-a fost acordată pînă în 31 iunie, termenul din Regulament. Apoi, deşi nu s-a schimbat nimic, ne-a fost retrasă.

– Explicaţi.
– Această Comisie nu-mi poate cere socoteală pentru datoriile către Stat. Nu are această calitate. Ce, un for sportiv este recuperator al statului? Ei au vrut să ne facă de la început. A întrebat cineva la Ligă ce bani are de primit Sportul din drepturile de televizare? Aveam de luat 600.000 de dolari pe 1 iulie şi nu i-am primit. Să fi propus prin Ligă ca o parte să-i dăm direct statului. Nu a interesat pe nimeni. A fost o chestie premeditată.

– Ce se va întîmpla cu Sportul?
– O să jucăm în prima ligă. Fiindcă avem licenţă. Ea ne-a fost doar retrasă, dar asta nu înseamnă că sîntem retrogradaţi. Nicăieri nu scrie asta. E ca la carnetul de şofer. Dacă ţi-l suspendă trei luni, înseamnă că după aceea nu-l mai ai? Vom reprimi licenţa. Cum s-a judecat pentru Jiul de trei ori, aşa se poate face şi pentru Sportul.

– Se va rezolva cazul azi, la Adunarea Generală a Ligii?
– Eu am să fiu prezent, dar acest for nu are nici el competenţă pentru aşa ceva. Comisia de licenţirere are, dar ei n-au studiat atent condiţiile. Ce dovadă mai bună vreţi decît că avem licenţă, din moment ce Liga m-a invitat la această Adunare Generală?