Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75324
sorin
Member

Sandu: “Îi tot avertizez de ani buni!”

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal le-a tot atras atenţia celor de la Sportul că trebuie să-şi plătească datoriile, dar Vasile Şiman nu l-a luat în seamă

Andrei NOURESCU
Decizia Comisiei de Apel de a retrage licenţa Sportului, ceea ce ar duce la retrogradare, face în continuare valuri, mai puţin însă în tabăra celor vizaţi.
Cei de la Sportul Studenţesc, în frunte cu patronul lor, continuă să susţină că vor juca şi în sezonul următor în prima ligă. Deşi a stat în umbra acestui scandal, Mircea Sandu a acceptat ieri să comenteze pentru ProSport decizia Comisiei de Apel, mai ales că numele său a tot fost vehiculat în ultimul timp în cadrul unui scenariu care îl dădea drept “creierul” drasticei sancţiuni. Astfel, gura lumii vorbeşte despre o posibilă întoarcere, din partea “Naşului”, a unui favor uriaş către Marin Condescu, după ce şi acesta din urmă l-ar fi ajutat pe preşedintele FRF să-şi păstreze postul, la ultimele alegeri.
“Aceste speculaţii sunt mizerii, nişte golănisme, altfel nu le pot numi”, apreciază Mircea Sandu. Boss-ul FRF spune că nu ar fi putut face rău echipei de care îl leagă atât de multe amintiri şi că oricum nu are nicio atribuţie în procesul de licenţiere. “Îmi pare rău pentru ce li se întâmplă, dar asta e legea. Noi de ani buni le tot atragem atenţia că nu este de joacă, datoriile către stat, plata contribuţiilor CAS şi de şomaj sunt chestii extrem de serioase”, spune Mircea Sandu. “Naşul” a confirmat şi faptul că patronul “studenţilor”, Şiman, care susţine că nu poate fi retrogradat, l-a contactat sâmbătă. “Dar i-am explicat şi lui că nu am atribuţii în acest caz şi că o să-l informez luni (n.r. – azi), când voi şti mai exact care e situaţia. Normal că el susţine că este nevinovat. Nu asta susţin toţi condamnaţii? Cine îşi recunoaşte vina?”, a mai spus preşedintele federaţiei.

“Nicio şansă!”

Dumitru Dragomir (foto) spune că decizia Comisiei de Apel este independentă de competenţele LPF. “Dacă depindea de mine, aş fi decis să rămână în prima ligă, sigur nu retrograda, pentru că nu merită aşa ceva. Din păcate nu depinde nici de mine, nici de LPF”, a declarat preşedintele Ligii, care a adăugat: “După mine, Sportul nu are nicio şansă să scape de retrogradare”. (Andrei NOURESCU)

“Naşul” a stat lângă Şiman şi Copos

Întâmplător sau nu, la numai o zi după ce FRF i-a retras echipei pe care o patronează licenţa de a juca în Liga I, Şiman a privit duelul pentru Supercupa României de lângă Mircea Sandu. Cei doi au discutat pe toată durata celei de-a doua reprize şi păreau că se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Lângă cei doi se aflau şi preşedintele LPF Dumitru Dragomir, dar şi patronul rapidist George Copos (foto).