Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75329
sorin
Member

SPORTUL IN B
Fara scapare!
LPF va da azi lovitura decisiva Sportului, urmind sa anunte oficial retrogradarea clubului in esalonul secund. Secretarul Ligii, Valentin Alexandru, spune ca alb-negrii nu mai au nici o sansa sa ramina pe prima scena, desi multi oameni din fotbal s-au declarat revoltati de decizie, considerind-o injusta
Alaturi de Cosmin Olaroiu si Razvan Lucescu, selectionerul Piturca deplinge soarta studentilor

Dupa ce Comisia de Apel a FRF a luat hotarirea definitiva si irevocabila de a nu acorda licenta de joc Sportului pentru sezonul viitor, si implicit retrogradarea in B, LPF va indeplini astazi o simpla formalitate, urmind sa confirme verdictul dat inca de vineri de Federatia Romana: “Miine (n.r. – azi) se va intruni Adunarea Generala a LPF. Decizia a fost deja luata, iar noua nu ne mai ramine decit sa o punem in aplicare”, a declarat secretarul LPF, Valentin Alexandru. Liga I va fi astfel lipsita de Vasile Siman, omul care isi sustine cauza pina in al 12-lea ceas, si de gasca nebuna, care in sezonul trecut a revolutionat campionatul. Despre studenti s-a vorbit intotdeauna la superlativ. Cea mai dezinvolta, tinara si frumoasa echipa s-a transformat peste noapte in cea mai deplinsa formatie.

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olaroiu, crede ca studentii au fost nedreptatiti: “Sportul e o echipa de traditie, o echipa frumoasa care a facut mereu performante in conditii grele. Nu cred ca merita sa fie retrogradata”. In acelasi ton, cei de la Rapid s-au declarat moral de partea vecinilor de cartier, prin vocea antrenorului Lucescu. “Din punct de vedere sportiv, Sportul isi merita locul in Liga I. Oricum, in mod normal, ar trebui sa ramina doar 17 echipe in campionat, iar Pandurii n-ar trebui mentinuti pe prima scena”, a spus Lucescu. Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a fost extrem de transant in privinta cazului. “Este cea mai oribila decizie din fotbalul romanesc. Sportul era poate cea mai frumoasa echipa din campionat. Eu, totusi, mai sper ca se va reveni asupra acestei decizii, pentru ca nu e normala”, a spus tehnicianul.

COSTIN LAZAR: “In urma cu doua luni ne luptam la titlu, iar acum ne retrogradeaza pe nedrept. Sintem cu trei pasi in urma, dar o luam de la capat. Il respectam si il sustinem pe domnul Siman, pentru ca stim ca dinsul merge pe o cale dreapta”

Varga ramine in Regie
Unul dintre fotbalistii care a facut senzatie in sezonul trecut, Dacian Varga, nu vede retrogradarea Sportului Studentesc ca pe o tragedie. “E greu, dar nu mi-au luat apele casa si nu e ca si cum as lua-o de la zero. Daca nu sint oferte pe numele meu sau nu ma lasa domnul Vasile Siman sa plec, atunci voi ramine. Sint legat sufleteste de Sportul si as juca si in liga a doua pentru aceasta echipa”, a declarat fotbalistul.
Autor: Cristian Dinu, Ionut Brindusa
Publicat pe http://www.spt.ro Luni, 24 Iulie 2006, aparut in ziarul Sport Total Numarul 356.