Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75332
Giani
Member

@ Sorin: nu cred ca se va ajunge la o dezintegrare, chiar si daca ne trimit in B. Dintre jucatori, numai Mazilu si-a exprimat dorinta de a pleca, pentru a-si mentine sansele de a fi selectionat la Nationala. Lazar si Varga si-au exprimat deja optiunea de a ramane alaturi de Sportul. Stancioiu a semnat prelungirea contractului pentru inca trei ani, este greu de crezut ca ar solicita o reziliere, iar gogoasa celor de la FC Arges este foarte umflata. Pentru simplul motiv ca, daca il vor pe Edy, vor trebui sa cotizeze. Retrogradarea in birouri NU conduce la rezilierea contractelor jucatorilor, acestia raman in continuare sub contract cu Sportul Studentesc.

Cred ca decizia a fost luata opentru a scadea artificial cota de transfer a celor zece jucatori de echipe nationale din lotul Sportului. Multumiri domnilor Olaroiu, Lucescu Jr. si (mai ales) Piturca pentru pozitia transanta fatza de acest abuz.