Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75333
sorin
Member

Dragomir: “Şiman nu a vrut să plătească datoriile cu banii din drepturile TV”

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, la finalul Adunării Generale Ordinare a LPF, că i-a propus patronului Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, să plătească datoriile clubului la bugetul statului cu banii din drepturile TV, dar acesta nu a dorit acest lucru.

“A fost propunerea mea asta, dar Şiman n-a ţinut cont de ea. Banii din drepturile TV sunt de două săptămâni în cont la noi, şi Şiman trebuie să ia 600.000. Eu puteam oricând să plătesc, dar numai cu acordul lui. Acum, dacă Sportul va fi retrogradată, Şiman nu va mai primi banii din drepturile TV. În loc să fi plătit 300.000, pierde acum 600.000”, a spus oficialul LPF.

Dumitru Dragomir a afirmat că îşi menţine părerea că formaţia Sportul Stundeţesc nu are nicio şansă să rămână în Liga I, chiar şi după judecarea solicitării de returnare a licenţei, care va avea loc miercuri.

“Nu vreau să comentez pentru că nu vreau să influenţez. Eu nici nu mă pricep. Mâine e Comitetul Executiv al FRF, dar nici el nu are atribuţii să dirijeze această comisie de licenţiere. Poate doar să ia act de o informare din partea comisiei. Sau să schimbe comisia dacă au greşit şi să facă alta”, a menţionat Dragomir.

Preşedintele LPF susţine că echipa din Regie nu se va destrăma în situaţia în care va fi retrogradată în Liga a II-a.

Cluburilor din prima ligă le-au fost comunicate şi noile baremuri pentru arbitrii şi observatori, în timp ce Adunarea Generală a LPF a aprobat taxele şi penalităţile pentru ediţia 2006/2007 a Ligii I.