Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75338
dragos
Member

este clar: siman si-a spus in barba ca el nu va plati la stat, insa a uitat din schema “ura” ce ne-o poarta frf-ul, lpf-ul si toti aceia care sunt LA MORISCA !!!
el a tinut sa fie singur, fara aliati, in bataia pustii.
s-a dus la frf si a inceput sa faca scandal (probabil, i-a injurat pe grasii din clica fotbalului romanesc), lucru ce i-a deranjat si mai tare.
atunci verdictul a fost limpede: nici nu platesti si mai faci si gura mare, jos in liga a-2-a !!!!!
asta este.
oricum, nu suntem SINGURUL CLUB CU DATORII LA STAT, insa SUNTEM, cu siguranta, CURATI si fara JOCURI DE MORISCA, altminteri nici nu s-ar fi atins de noi sau ar fi sarit altii sa ne apere !!!
ACEEASI POVESTE, ALTE PERSONAJE: in urma cu cativa ani la alegerile lpf, siman a fost contra lui mitica si acesta din urma ne-a retrogradat, iar acum sandu ne face aceeasi figura.
sandu se jura ca il doare inima de sportul stud., insa n-are ce face: legea-i lege !!
aiurea, este un MAGAR, NESIMTIT, MIZERABIL, COTETAR !!!
huoooo, sandule……huoooooooo mitica cu clica voastra idioata !!!!

din pacate, eu nu sunt de acord cu sanctionarea echipei, intrucat jucatorii nu au absolut nicio vina; ei si-au facut doar datoria.
siman ar trebui tras la raspundere: amendat, penalizat… pus sechestru etc (habar n-am), insa lasa echipa sa-si continue drumul…..
vicepresedintele (daca avem asa ceva) sau Mac Popescu il poate inlocui pe siman.