Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

Home Forums Archive Sezon 2006-2007 Season – Divizia B Discutii referitoare la sezonul 2006-2007 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2006-2007

#75350
Coco
Member

Dragomir lasă să se înţeleagă că Sportul Studenţesc nu revine în Liga I

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a lăsat să înţeleagă, marţi, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF, că gruparea Sportul Studenţesc nu va reveni în Liga I, după ce a fost retrogradată ca urmare a datoriilor către bugetul de stat.

“A venit de la UEFA o hârtie în care se spune că a avut dreptate Comisia de Licenţiere. Şiman făcuse o hârtie că o să vină cu elemente noi azi. El trebuia să vină cu chitanţa prin care să dovedească faptul că a plătit datoriile şi azi era în prima divizie. La şedinţă, Mircea Sandu a întrebat dacă există chitanţa, dar aceasta nu a fost şi nici nu s-a mai luat în discuţie. Gata, e clar”, a spus Dragomir.

Întrebat dacă Sportul rămâne în Liga II, a răspuns: “Păi ce să facă? Eu l-am susţinut pe Şiman, dar ce să susţii, că n-am avut nimic de ce să mă agăţ. Dacă era chitanţa asta, atunci făceam eu tam-tam aici, dar acum ce să fac, mă faultez singur. Nu pot să înţeleg niciodată ce s-a întâmplat. Ce şanse să mai fie să joace în prima ligă dacă s-a făcut Comitetul ăsta Federal?”.

Dragomir a precizat că şedinţele comisiilor de primă instanţă şi de apel a sistemului naţional de licenţiere, anunţate pentru miercuri nu vor mai avea loc. “Se făceau acele comisii dacă veneau cei de la Sportul cu un element nou, dar nu au venit cu nimic”, a spus Dragomir. Întrebat dacă marţi trebuia schimbată componenţa Comisiei de Licenţiere, oficialul LPF a răspuns: “Nu mai poate schimba nimeni acum pentru că nu sunt acele elemente noi”.

Ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia, a afirmat că membrii Comitetului Executiv nu puteau lua decizia retrogradării Sportului în Liga II. “Comitetul doar a luat act de solicitarea clubului Sportul de returnare a licenţei pentru Liga I, dar această solicitare nu a fost însoţită de nicio chitanţă de plată a datoriilor. Am trimis la UEFA o hârtie prin care solicităţi forului european să ne spună exact ce prevede manualul în această situaţie, pentru că din ce ştim noi nu există o procedură de returnare a licenţei”, a spus Zaharia.