Reply To: MLS – Major League Soccer

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football MLS – Major League Soccer Reply To: MLS – Major League Soccer

#75560
07Ex
Keymaster

Montreal si Vancouver au echipe de fotbal in liga a II-a nord americana (A League), si interes pentru acest sport in cele doua orase exista. Problema este insa sprijinul financiar. Acum MLS-ul vrea ca fiecare echipa noua din MLS sa aibe stadionul ei special pentru fotbal, si deci sa nu foloseasca un stadion de baseball sau fotbal american. Asta este o problema, deoarece pentru a avea un stadion care sa corespunda cu normele din MLS aproape toate orasele din america de nord ar trebui sa-si construiasca un stadion nou pentru fotbal. Echipele care sunt deja in MLS joaca pe stadioane de baseball si fotbal american, dar si ele sunt acum somate sa-si construiasca stadioane pentru fotbal.

In privinta jucatorilor din MLS, majoriatea starurilor sunt jucatori care provin din america latina. Putini sunt cei cu nume care vin din Europa. Beckham este unul din ei, si probabil si din cauza asta s-a facut atat de mult tam tam.

Cei mai cu nume jucatori pe care-i stiu eu in MLS sunt Claudio Reyna (capitan al nationalei SUA, acum jucand pentru NY), Ramon Ramirez (unul dintre cei mai prolifici jucatori mexicani; provine de la Guadalajara), Eddie Pope (Salt Lake City, component al nationalei SUA), Palencia (Guadalajara), Pablo Mastroeni (joaca pentru Houston si este component de baza in nationala SUA), Cobi Jones (joaca pentru LA, component de baza in nationala SUA), Hislop (a jucat pentru West Ham). Altii nu mai imi vin in minte acum.